Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ένα ταξίδι ανάπτυξης και προόδου στο χώρο του ερασιτεχνικού volley μόλις ξεκίνησε … !

Την  Πέμπτη 25.6.2015 πραγματοιήθηκε σε πολυχώρο στη Λεωφόρο Συγγρού η Συνέντευξη Τύπου της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY ACADEMY και του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ η οποία σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη μιας στρατηγικής συνεργασίας στο χώρο της ανάπτυξης των τμημάτων υποδομών του αθλητικού σωματείου.Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης επικοινωνήθηκε το Στρατηγικό Αναπτυξιακό Σχέδιο της Ακαδημίας και έγινε αναφορά σε όλα τα επι μέρους θεματα που διαφοροποιούν αυτήν την προσπάθεια ως ένα από τα πλέον αναπτυξιακά έργα (projects) των τελευταίων ετών στο χώρο του ερασιτεχνικού volley και ειδικότερα στα ακόλουθα:
   •   η αποστολή, οι στόχοι και η φιλοσοφία του αθλητικού σχεδιασμού της Ακαδημίας STAR VOLLEY,

•  το στρατηγικό αναπτυξιακό πλαίσιο συνεργασίας με τον αθλητικό σύλλογο της Δραπετσώνας,

•  η σημαντική πληροφοριακή υποδομή της Πρότυπης Ακαδημίας και η μοναδική αθλητική εφαρμογή sports management "ATHLESIS" που δημιουργήθηκε,


   •  η επένδυση σε υψηλών προδιαγραφών επαγγελματικό τεχνικό εξοπλισμό εκπαίδευσης (training equipment) που έχει παραγγελθεί απο το εξωτερικό.   •  οι μοναδικές παροχές της Ακαδημίας STAR VOLLEY προς τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες και τις οικογένειές τους.
       -  Ασφαλιστική κάλυψη αθλητών και αθλητριών.
       -  Πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα αθλητών και αθλητριών σε συνεργασία με μεγάλο ιατρικό κέντρο.
       -  Εργομετρικά.
       -  Κάρτα μέλους με ανταποδοτικά οφέλη.
       -  Σεμινάρια αθλητών / αθλητριών και γονέων.
       -  Συνεργασία με μεγάλες ακαδημίες.
       -  Ψυχολογική υποστήριξη με επιστημονικό προσωπικό.
       -  Ηλεκτρονικό κατάστημα αγορών (e-shop)

•  η συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας STAR VOLLEY σε διεθνή τουρνουά volley και camps στην Ελλάδα και το «εξωτερικό».


   •  Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Επικοινωνίας και Προβολής.
   •  Οργανωτικό μοντέλο Ακαδημίας STAR VOLLEY σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο.   •  Οικονομικό Πλάνο Ακαδημίας (3ετές Business Plan)

•   Αθλητικές υποτροφίες Ακαδημίας STAR VOLLEY.

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν και τιμησαν με την παρουσία τους επώνυμοι χορηγοί και υποστηρικτές του εγχειρήματος της ίδρυσης και λειτουργίας της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY αποδεικνύοντας ότι Ελληνικές αλλά και πολυεθνικές επιχειρήσεις έμπρακτα αποδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητα που τις διακρίνει υποστηρίζοντας καλά μελετημένες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη διαρκή υποστήριξη και ανάπτυξη - εν μέσω κρίσης - του πιο υποσχόμενου τμήματος του κοινωνικού ιστού που είναι η νεολαία. Τους ευχαριστούμε θερμά !
Την εκδήλωση καλυψαν δημοσιογράφοι απο διάφορα μέσα ενημέρωσης απο το χώρο του volley και μή όπως Volleynews, Volley Planet, Sports On Air και Parapolitika. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και την ενημέρωση του κοινού.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες Πληροφορικής ELSOP και η τεχνική εταιρεία ΥΠΕΡ-ΘΥΡΟΝ. Ευχαριστούμε τους Διευθύνοντες Συμβούλους της ELSOP κ. Παύλο Μηλιόπουλο και τον κ. Παντελή Λαζαρίδη για την υποστήριξή τους.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς και μια σειρά από ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα σχόλια, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και συνδέσμων  τους οποίους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και την υποστήριξή τους στο νέο αυτό ξεκίνημα και την προσπάθεια αναβάθμισης των υποδομών του ερασιτεχνικού volley στην Ελλάδα.
(Οι συνεντεύξεις όλων των προσκεκλημένων θα αναρτηθούν ξεχωριστά σε επόμενο Δελτίου Τύπου.)

Βασίλης Μηνούδης, Διευθυντής Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Α.Π.)

Σταύρος Μαυρικίδης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλλεϋ Ελλάδος (Ο.Δ.Β.Ε.)

Νεκτάριος Χαλβατζής, Γενικός Γραμματέας Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Γιάννης Παπαχρήστος, Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής (Κλιμάκιο Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.),
Προπονητής Ανδρικής ομάδας volley Γ.Σ. Ηλιούπολης


Όλγα Χατζηδημητρίου, Head Coach Ακαδημίας, Προπονήτρια volley ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Παναγιώτης Αρματάς, Προπονητής Volley
Ευχόμαστε Καλή Αρχή με πίστη στο κοινό όραμα και τους στόχους ενθυμούμενοι πάντοτε το moto της Ακαδημίας
το οποίο για να παράξει διαρκή αποτελέσματα, απαιτεί την πάρα κάτω ακολουθία:
Υπομονή – Επιμονή – Εργασία – Πειθαρχία – Αποτέλεσμα
Εμείς είμαστε αισιόδοξοι και βέβαιοι για την αξία και τη σημασία της προσπάθειας και δεσμευόμαστε ότι θα δουλέψουμε συλλογικά και συστηματικά για την επιτυχία του εγχειρήματος για το καλό της ανάπτυξης νέων αθλητών και αθλητριών αλλά και ευρύτερα για το καλό της ανάπτυξης του αθλήματος volley στην Ελλάδα.

Γιώργος Κογκαλίδης                                    Βασίλης Τζώρτζης                   
Πρόεδρος Volley ΔΑΣ Δραπετσώνας             Διευθυντής Ακαδημίας
Γ. Γραμματέας
                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...