Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

17η ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΕΡΣΙΝΗ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ / ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Στη 17η θέση Πένυ και Αλίκη στη Μερσίνη Με την κατάληψη της 17ης θέσης ολοκλήρωσαν την πορεία τους στο τουρνουά 3 αστέρων της FIVB στη Μερσίνη της Τουρκίας, Πένυ Καραγκούνη και Αλίκη Σπηλιωτοπούλου.
Πένυ και Αλίκη ηττήθηκαν από τις Κινέζες Βανγκ, Ξία με 2-1 (17-21, 21-17, 15-11) και τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους με απολογισμό 3 νίκες και 2 ήττες.

Η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε 240 βαθμούς, οι οποίοι και θα είναι πολύτιμοι ενόψει της συνέχειας τους στις διεθνείς διοργανώσεις. Για την Πένυ και την Αλίκη το τουρνουά στη Μερσίνη ήταν το δεύτερο ως δίδυμο μετά από αυτό στη Χάγη της Ολλανδίας στις αρχές Ιανουαρίου και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Επόμενος σταθμός τους η Λουκέρνη της Ελβετίας, όπου θα συμμετάσχουν στο τουρνουά 3 αστέρων της FIVB το διάστημα 8-13 Μαΐου.

«Δουλεύουμε σωστά με την Αλίκη και φαίνεται στο γήπεδο. Περιμέναμε τα αποτελέσματα κάποια στιγμή και ήρθαν νωρίτερα. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και αυτό είναι ευοίωνο» δήλωσε η Πένυ Καραγκούνη και η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου ανέφερε: «Είμαστε ευχαριστημένες από την εικόνα που δείξαμε. Με την Πένυ έχουμε καλή χημεία εντός και εκτός γηπέδου και πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...