Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.Η διοίκηση του ΔΑΣ Δραπετσώνας με αφορμή την επιστολή παραίτησης του Αντώνη Παπαδόπουλου, που είδε το "φως" της δημοσιότητας, θα ήθελε να επισημάνει τα εξής:
Πράγματι στο σύλλογο μας υπάρχουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα, όπως υπάρχουν σε όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού. Η προσπάθεια μας, που έχει ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι έχει να κάνει με την εύρεση χορηγών, που θα βοηθήσουν τον σύλλογο μας και θα αλλάξει την σύγχρονη πορεία του. Σε αυτή την προσπάθεια, παρείχαμε στους προπονητές και στους αθλητές μας, την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση. Δυστυχώς, μέχρι στιγμής, δεν έχουμε καταφέρει τα αποτελέσματα που θέλουμε, όμως δεν τα παρατάμε. Άλλωστε οι γραπτές συμφωνίες με τις εταιρείες υπάρχουν και θα εφαρμοστούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο ΔΑΣ Δραπετσώνας είναι μια ομάδα με παρελθόν, παρόν και μέλλον, που ξεπερνά πρόσωπα και καταστάσεις. Είμαστε περήφανοι για αυτό που είμαστε και αυτό που εκπροσωπούμε. Είμαστε περήφανοι για τους αθλητές μας, που εχθές στον αγώνα με την Αρμενική, όντας απροπόνητοι και με το "βάρος" από τα τελευταία γεγονότα, κατέθεσαν ψυχή και κατάφεραν να πάρουν μια ακόμα νίκη. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η δύσκολη κατάσταση θα ξεπεραστεί και θα μπορέσουμε να χαράξουμε μια νέα πορεία για όλα τα τμήματα του συλλόγου μας.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντώνη Παπαδόπουλο, που μας τίμησε με την παρουσία του αυτό το διάστημα, να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του και είμαστε πεπεισμένοι ότι σύντομα οι δρόμοι μας θα ανταμώσουν με καλύτερες συνθήκες και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!
Το σύνθημα μας #AntepithesiTora θα εφαρμοστεί για την κοινωνία της Δραπετσώνας, που έχει μια ομάδα με οικονομική ανεξαρτησία και προοπτική!
#DASDrapetsonas #AntepithesiTora #AllazoumeDenVouliazoume

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...