Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Αποκλεισμός για τις Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ στην Βιέννη

Δύο πόντους μακριά από την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό σταμάτησε η πορεία της Βίκυς Αρβανίτη και της Πένυς Καραγκούνη στο τουρνουά πέντε αστεριών στην Βιέννη. Αποκλεισμός και για Δήμητρα Μαναβή / Κωνσταντίνα Τσοπούλου στην Αυστρία. 

Οι δύο Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ με την λήξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος στον Άγιο Νικόλαο αναχώρησαν από την Κρήτη απευθείας για την πόλη της Αυστρίας για να λάβουν μέρος στο πεντάστερο τουρνουά της FIVB.

Αρβανίτη / Καραγκούνη στο πρώτο τους παιχνίδι στην Αυστρία νίκησαν τις Ισπανίδες Αμαράντα / Λομπάτο με 2-0 (21-16, 21-17) σετ και στο παιχνίδι για την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό, λύγισαν στις λεπτομέρειες από τις Γερμανίδες Λούντβιχ / Κόζουχ με 2-1 (22-24, 21-18, 15-13) σετ.
Η γερμανική ομάδα στον προηγούμενο γύρο των προκριματικών άφησε εκτός συνέχεια και τις Δήμητρα Μαναβή / Κωνσταντίνα Τσοπούλου με την νίκη τους με 2-0 (21-11, 21-15) σετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...