Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Σκοποβολή: Η Κορακάκη κατέκτησε το χάλκινο στο ευρωπαϊκό

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβόλων όπλων που διεξάγεται στο Βρότσλαβ της Πολωνίας στο αγώνισμα των 10μ
Η εντυπωσιακή συλλογή μεταλλίων της Άννας Κορακάκη συνεχίζεται. Αυτή τη φορά η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβόλων όπλων που διεξάγεται στο Βρότσλαβ της Πολωνίας στο αγώνισμα των 10μ.
Η σπουδαία σκοπεύτρια πέρασε στον τελικό ως πρώτη, όμως το ξεκίνημα της δεν ήταν ιδανικό με αποτέλεσμα μετά τον πρώτο γύρο βολών να είναι έβδομη. Από εκεί και μετά όμως κατάφερε να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Η Άννα Κορακάκη ολοκλήρωσε την προσπάθειά της με 213,5 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο χάνοντας στις λεπτομέρειες μία ψηλότερη θέση στο βάθρο. Αυτό ήταν το δεύτερο μετάλλιο της Ολυμπιονίκη του Ρίου σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά το ασημένιο που πήρε στο Όσιγιεκ στο ίδιο αγώνισμα το 2019.
Νικήτρια στον αγώνα ήταν η Σέρβα Μπομπάνα Μομτσίλοβιτς Βελίτσκοβιτς με 236,4 και δεύτερη ήταν η Χέιντι Ντίτελμ από τη Γερμανία με 232,7.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...