Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Τόκιο 2020: «Πέταξε» στο χρυσό ο Τεντόγλου!

 Τόκιο 2020: Εκπληκτικός ο Μίλτος στο τελευταίο άλμα του!

 Ο 23χρονος ξεκίνησε ιδανικά τις προσπάθειές του, καθώς το πρώτο του άλμα μετρήθηκε στα 8,11μ. (+0.4), όντας από την αρχή κιόλας επικεφαλής της κατάταξης.

 Το δεύτερο άλμα του ήταν άκυρο, με τον αθλητή του Γιώργου Πομάσκι να προσπαθεί να μην ζορίσει το πόδι του, το οποίο ακόμα τον ταλαιπωρεί.

 Στην τρίτη του προσπάθεια το «αεικίνητο φαινόμενο» από τα Γρεβενά έκανε και πάλι άκυρη προσπάθεια, συνεχίζοντας τον αγώνα του όμως στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος.

 Ο Τεντόγλου στο τέταρτο άλμα του σημείωσε 8,10μ. (+0.5) και παρέμεινε στην τρίτη θέση, πίσω από τους Ετσεβαρία (8,41μ.) και Μάσο (8,21μ.).

 Στο προτελευταίο άλμα του μεγάλου τελικού του μήκους ο πρωταθλητής μας πήδηξε στα 8,15μ. (+0.1) και ανέβηκε στην τρίτη θέση, με το τελευταίο άλμα να είναι εκείνο που έκρινε την τελική του θέση. Νωρίτερα ο Χάρισον τον είχε ρίξει στην πέμπτη θέση, ωστόσο ο 23χρονος βρήκε το άλμα για να μπει στην τριάδα.

 Στην έκτη και τελευταία προσπάθεια ο Τεντόγλου «πήδηκε στα 8,41μ. και πήρε το χρυσό μετάλλιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...