Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Β΄ ΦΑΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Πραγματοποιήθηκε χθες στην ΕΣΠΕΔΑ, η κλήρωση της Β΄ φάσης των πρωταθλημάτων παίδων και κορασίδων.
Σύμφωνα μ΄ αυτήν οι παίδες κληρώθηκαν στο Β΄ όμιλο με αντίπαλους τους: ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟ και ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Η κλήρωση, κρίνεται πολύ ευνοική για την ομάδα μας, γιατί οι αντίπαλοι μας δεν αποτελούν φόβητρο. Το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ κατέλαβε την 3η θέση στον άλλο όμιλο της Α΄ φάσης με 7 νίκες και 5 ήττες με σετς 23-20. Η ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ, κατέλαβε την 5η θέση στον όμιλο μας με 7 νίκες και 7 ήττες και σετς 24-21, την οποία κερδίσαμε και τις δύο φορές με 3-0 και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, κάτέλαβε την 4η θέση στον άλλον όμιλο με 5 νίκες και 7 ήττες και σετς 16-26. Η 1η αγωνιστική, μας βρίσκει αντίπαλους με το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, εκτός έδρας το Σάββατο 30/01. Τον άλλο όμιλο (Α), τον απαρτίζουν οι: ΜΙΛΩΝΑΣ, Γ. ΖΩΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΑΡΜΕΝΙΚΗ. Στο final-4 προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες κάθε όμιλου.

Οι κορασίδες κληρώθηκαν στο Β΄ όμιλο με αντίπαλους τους: ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Γ. ΖΩΗ, και ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΗ. Η κλήρωση κρίνεται δύσκολη αφού αντίπαλος μας είναι η ΑΡΤΕΜΗ, με την οποία είχαμε συναντηθεί και στην Α΄ φάση και ηττηθήκαμε και τις δύο φορές με 3-0. Όμως τώρα που έχουμε όλο το δυναμικό μας παρών και σε καλή κατάσταση, τα κορίτσια μας μπορούν να πάρουν την πρόκριση. Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, μετείχε στο Γ΄ όμιλο, στον οποίο τερμάτισε στην 3η θέση με 8 νίκες και 4 ήττες με σετς 26-12, ο Γ. ΖΩΗ, μετείχε στον Α΄ όμιλο και τερμάτισε στην 3η θέση με 10 νίκες και 4 ήττες και σετς 35-20 και η ΑΡΤΕΜΗ μετείχε στον Ε΄ όμιλο τερματίζοντας στην 1η θέση με 14 νίκες και 0 ήττες και σετς 42-01. Η 1η αγωνιστική μας βρίσκει αντίπαλους εκτός έδρας με την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.
Στους άλλους όμιλους,κληρώθηκαν:
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΤΡΑΧΩΝΕΣ
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΜΙΛΩΝΑΣ - ΕΥΡΥΑΛΗ
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΙΛΙΟ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ
Από τον κάθε όμιλο, προκρίνεται η 1η ομάδα στο final-4.
Εμείς ευχόμαστε στις ομάδες μας, καλή επιτυχία και όσο μεγαλύτερη πορεία μπορούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...