Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑΣ: ''ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ''

Αναδημοσιεύουμε από το athlisi.com, τη συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής του αντρικού μας τμήματος Βασίλης Ξεροβάσιλας.  
Ο κόουτς, Βασίλης Ξεροβάσιλας, αναφέρθηκε, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ», στην επιστροφή του στο τμήμα βόλεϊ!   

Η αρχή της νέας θητείας του Βασίλη Ξεροβάσιλα στην τεχνική ηγεσία του Δ.Α.Σ Δραπετσώνας συνδυάστηκε με τη νίκη της ομάδας με 3-2 σετ επί του Α.Ο.Ν Αργυρούπολης, εντός έδρας, την περασμένη Δευτέρα! Η απώλεια του ενός πόντου δεν έχει προβληματίσει τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος αναφέρθηκε με θετικά σχόλια, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ», για τον τρόπο λειτουργίας των ανθρώπων του συγκεκριμένου σωματείου!
«Φέτος, εργάζομαι σε μια σοβαρή ομάδα! Οι άνθρωποι του Δ.Α.Σ Δραπετσώνας καταβάλουν μια μεγάλη προσπάθεια να ανεβάσουν το τμήμα βόλεϊ στη Β’ Εθνική! Οι ιθύνοντες του συγκεκριμένου συγκροτήματος έχουν την… τρέλα να οδηγήσουν την ομάδα σε ψηλότερη κατηγορία, ενώ δε χαρακτηρίζονται για τη μιζέρια που διέπει τους παράγοντες άλλων σωματείων! Οι διοικούντες του συγκεκριμένου συλλόγου δεν… κουβαλούν χρέη περασμένων ετών και αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα που διατηρούν για την υλοποίηση του στόχου τους!», είπε, αρχικά, ο Βασίλης Ξεροβάσιλας, για να προσθέσει:
 «Η ομάδα μας στηρίζεται σε νεαρά παιδιά, αλλά και στον πολύπειρο ακραίο, Συμεωνίδη! Το αν θα πετύχουμε τον στόχο της ανόδου ή όχι, είναι κάτι που θα φανεί στην συνέχεια του Πρωταθλήματος! Εκτιμώ πως μπορούμε να προκριθούμε στη φάση των πλέϊ-οφ και μετά βλέπουμε! Στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς, η ομάδα μου κέρδισε με 3-2 σετ, χάνοντας, όμως, ένα πόντο! Αυτό είναι πολύ λογικό να συμβεί, λόγω του ότι ο Α.Ο.Ν Αργυρούπολης βρίσκεται πάνω-κάτω στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο μ’ εμάς! Εμείς διαθέτουμε νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές, ενώ το αντίπαλο τμήμα  στελεχώνεται από πιο έμπειρους παίκτες», συνέχισε η παλιά δόξα του ελληνικού βόλεϊ για να εκφράσει την άποψη του για την αγωνιστική ποιότητα του Α.Ο.Ν Αργυρούπολης. 
«Θεωρώ πως ο Α.Ο.Ν Αργυρούπολης θα είναι η μια από τις ομάδες, οι οποίες θα τερματίσουν εντός της πρώτης τετράδας στο φετινό Πρωτάθλημα! Θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, γιατί είναι μια πλήρης ομάδα με βάθος στον πάγκο! Δε βρίσκεις εύκολα ένα τέτοιο τμήμα στην κατηγορία, αν και δε γνωρίζω αν θα έχει διάρκεια στην συνέχεια του συγκεκριμένου θεσμού! Ξέρετε, στις ερασιτεχνικές ομάδες υπάρχουν φαινόμενα αποχώρησης παικτών κτλ!», υπερθεμάτισε ο κ. Ξεροβάσιλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...