Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει όλες τις νέες κινηματογραφικές κυκλοφορίες της εβδομάδας. Συμβουλευτείτε το ΜΕΝ 24 και τις κριτικές των μεγαλύτερων δημοσιογράφων του Ξένου Τύπου για να διαλέξετε ποιές από αυτές θα δείτε αγκαλιά με ποπ-κορν.
The Town
Σκηνοθεσία Μπεν Άφλεκ
με τους: Μπεν Άφλεκ, Ρεμπέκα Χολ, Τζέρεμι Ρένερ, Τζον Χαμ, Μπλέικ Λάιβλι




Υπόθεση: Ο Νταγκ ΜακΡέι και η ομάδα του ληστεύουν με επιτυχία ακόμη μία τράπεζα της Βοστόνης, παίρνουν ως όμηρο μια υπάλληλο και –αφού διαφύγουν– την αφήνουν ελεύθερη. Δήθεν τυχαία ο Νταγκ την πλησιάζει ξανά, για να μάθει αν γνωρίζει κάτι γύρω από την ταυτότητά τους, και αρχίζει να την ερωτεύεται. Ταυτόχρονα η αστυνομία έχει βάλει στο στόχαστρο την ομάδα και παρακολουθεί τις κινήσεις της.




Χώρα Προέλευσης
Σκηνοθεσία: Σύλλα Τζουμέρκα
με τους: Αμαλία Μουτούση, Ιωάννα Τσιριγκούλη, Θάνο Σαμαρά, Ερρίκο Λίτση




Υπόθεση: Τρεις γενιές μιας οικογένειας οδηγούνται σε σύγκρουση εξαιτίας μιας παλιάς ιστορίας υιοθεσίας.



Μέλι
BAL / HONEY
Σκηνοθεσία: Σέμι Καπλάνογλου,
με τους: Ερντάλ Μπεσίκτσιογλου, Τουλίν Οζέν, Μπόρα Άλτας




Υπόθεση: Ο μικρός Γιουσούφ ζει με τους γονείς του σε μια ορεινή περιοχή της Τουρκίας. Η ήσυχη καθημερινότητα του, όμως, θα αναστατωθεί όταν μια μέρα ο πατέρας του δεν θα γυρίσει στο σπίτι από το βουνό, όπου είχε πάει για να μαζέψει μέλι.



Resident Evil: Τρισδιάστατη Απόδραση
RESIDENT EVIL: AFTERLIFE
Σκηνοθεσία Πολ Άντερσον,
με τους: Μίλα Γιόβοβιτς, Άλι Λάρτερ, Γουέντγουορθ Μίλερ, Σιένα Γκίλορι




Υπόθεση: Προσπαθώντας να σταματήσει τα σχέδια της Umbrella Corp., η Άλις ενώνεται με μια αποκλεισμένη ομάδα επιζώντων και μαζί ψάχνουν ένα υποτιθέμενο ασφαλές από τη μόλυνση μέρος, το οποίο ονομάζεται Αρκέντια.



Σκοτεινή Καρδιά
HEARTLESS

Σκηνοθεσία: Φίλιπ Ρίντλεϊ,
με τους: Τζιμ Στάρτζες, Έντι Μάρσαν, Κλεμάνς Ποεζί




Υπόθεση: Ο Τζέιμι, ένας νεαρός φωτογράφος με ένα μεγάλο εκ γενετής σημάδι στο πρόσωπο, ανακαλύπτει πως πίσω από μια διπλή δολοφονία που αποδίδεται σε συμμορίες βρίσκονται κάποια παράξενα όντα με όψη δαιμόνων. Όταν η ίδια η μητέρα του πέσει θύμα τους, ορκίζεται εκδίκηση με κάθε τρόπο.



Στην Πόλη Της Σύλβια
EN LA CIUDAD DE SYLVIA
Σκηνοθεσία: Χοσέ Λουίς Γκερίν,
με τους: Πιλάρ Λόπεζ ντε Αγιάλα, Χαβιέρ Λαφίτ




Υπόθεση: Ένας άντρας επιστρέφει στην πόλη όπου έξι χρόνια νωρίτερα είχε γνωρίσει τη Σύλβια. Κάποια στιγμή νομίζει πως την αναγνωρίζει στο πρόσωπο μιας νέας κοπέλας, την οποία αρχίζει να ακολουθεί.



Χωρίς Σύνορα
Σκηνοθεσία: Νίκου Γκαϊτατζή,
με τους: Γιώργο Βογιατζή, Γιώργο Χωραφά, Βερόνικα Βασιλακοπούλου




Υπόθεση: Ένας Έλληνας συλλαμβάνεται από την αμερικανική αστυνομία με τις κατηγορίες της απαγωγής ενός κοριτσιού και της δολοφονίας της μητέρας του. Ισχυριζόμενος πως είναι αθώος, αρχίζει να διηγείται την ιστορία του στους αστυνομικούς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...