Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ

Βόμβα μεγατόνων σε βάρος της αντρικής ομάδας μας, επεφύλαξε η 1η αγωνιστική του κύπελου της ΕΣΠΕΔΑ. Πιο συγκεκριμένα, στο σημερινό αγώνα που δώσαμε στη Νέα Πέραμο, με την ομώνυμη ομάδα - Β΄ Κατηγορίας -  γνωρίσαμε ντροπιαστική ήττα με 3-1 (16-25, 25-19, 25-21, 29-27). Η ομάδα μας, παρ΄ ότι είχε δείξει πανέτοιμη από τα φιλικά προετοιμασίας, σήμερα παρουσιάστηκε χωρίς όρεξη, νεύρο, πάθος, ήταν ασύνδετη και με απόδοση τραγικότατη και υπεροπτική, δε μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα καλύτερο από την ήττα. 
Ο κάτοχος του τρόπαιου, δηλαδή αποκλείστηκε από τον Α΄ γύρο, από ομάδα κατώτερης κατηγορίας.  Μπράβο μας, αφού το καταφέραμε κι αυτό!
Αυτός ο αγώνας, ήταν ο 6ος επίσημος για τη φετινή περίοδο, όλων των τμημάτων και μετρήσαμε την 6η ήττα. Ας αλλάξουμε όλοι μας νοοτροπία, πριν καταντήσουμε η ομάδα της φάπας στη Δ. Αττική, αν δεν είμαστε ήδη.
Πάντως, επειδή μέσα από ένα άσχημο γεγονός, πρέπει να κρατάμε το καλό, ας ελπίσουμε αυτή ή ήττα να προσγείωσε τα μυαλό όλων μας και στο πρωτάθλημα να μπούμε με το  καλό μας πρόσωπο.
Λίγο καλύτερη από την απόδοση της ομάδας μας, ήταν η διαιτησία των κ.κ. Μόσιαλου και Τοψιδέλη. Η διαιτησία, στη φετινή περίοδο δεν έχει ξεκινήσει με καλό τρόπο προς την ομάδα μας και οφείλουν όλοι να δείχνουν τον απαραίτητο σεβασμό προς εμάς, όπως τους έχουμε δείξει και μεις.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Οικονομόπουλος, Συμεωνίδης, Στρατηγός, Τσικάτος, Αγγέλου, Ραμμόπουλος, Κυριακουλάκος (λ), Μπούτσικας, Β. Νασκιντασβίλι, Χιουρέας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...