Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει όλες τις νέες κινηματογραφικές κυκλοφορίες της εβδομάδας. Συμβουλευτείτε το ΜΕΝ 24 και τις κριτικές των μεγαλύτερων δημοσιογράφων του Ξένου Τύπου για να διαλέξετε ποιές από αυτές θα δείτε αγκαλιά με ποπ-κορν.
EAT PRAY LOVE
του Ράιαν Μέρφι
με τους Τζούλια Ρόμπερτς, Τζέιμς Φράνκο, Χαβιέ Μπαρδέμ, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Μπίλι Κρούνταπ, Βαϊόλα Ντέιβις



Υπόθεση: H Λιζ Γκίλμπερτ (Τζούλια Ρόμπερτς) στα τριάντα της είχε όλα όσα θα επιθυμούσε μία σύγχρονη γυναίκα: ένα σύζυγο, ένα ωραίο σπίτι, μια πετυχημένη καριέρα! Όμως, όπως και πολλές άλλες, ένιωθε χαμένη, μπερδεμένη προσπαθώντας να βρει τι πραγματικά ήθελε στη ζωή της. Με φρέσκο το διαζύγιό της και τον εαυτό της μπροστά σε ένα μεγάλο «σταυροδρόμι» στη ζωή της, η Λιζ αποφασίζει να ταρακουνήσει τα νερά. Ξεκινάει για ένα ταξίδι στον κόσμο, αναζητώντας τα τρία πράγματα που της λείπουν περισσότερο: την απόλαυση, την πίστη και την ισορροπία. Στην Ιταλία ανακαλύπτει την αληθινή ευχαρίστηση στο φαγητό, τη δύναμη της προσευχής στην Ινδία και, εντελώς αναπάντεχα, την εσωτερική ηρεμία και ισορροπία της αληθινής αγάπης στο Μπαλί. Βασισμένη στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ, η ταινία αποδεικνύει πως υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να γνωρίσεις τον κόσμο.



Δόλωμα Γένους Θηλυκού
STONE
του Τζον Κάραν
με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Έντουαρντ Νόρτον, Μίλα Γιόβοβιτς, Φράνσις Κονρόι



Υπόθεση: Ένας καταδικασμένος εμπρηστής επιχειρεί να χειραγωγήσει τη δικαιοσύνη, σπρώχνοντας τη γοητευτική γυναίκα του στην αγκαλιά ενός αξιωματικού της αστυνομίας, σε μια προσπάθεια να επιτύχει την αποφυλάκισή του υπό όρους. 



BURIED
του Ροντρίγκο Κόρτες
με τους Ράιαν Ρέινολντς, Ιβάνα Μίνο, Στίβεν Τομπολόφσκι



Υπόθεση: Ο Πολ Κονρόι, οδηγός φορτηγού και οικογενειάρχης, ξυπνά και είναι θαμμένος ζωντανός, μέσα σε μία παλιά ξύλινη κάσα. Δίχως να ξέρει ποιος μπορεί να τον έχει εγκλωβίσει εκεί, η μόνη του ευκαιρία να ελευθερωθεί από αυτόν τον εφιάλτη είναι ένα κινητό τηλέφωνο. Το αδύναμο σήμα, μία μπαταρία που τελειώνει και η έλλειψη οξυγόνου είναι οι χειρότεροι εχθροί του σε ένα αγώνα δρόμου με το χρόνο: Ο Πολ έχει μόνο 90 λεπτά στη διάθεσή του για να σωθεί. 



Βρικόλακες Για Κλάματα
VAMPIRES SUCK
των Τζέισον Φρίντμπεργκ, Άαρον Σέλτζερ
με τους Ματ Λάντερ, Κεν Τζεόνγκ, Άναλιζ Βαν Ντερ Πολ, Τζεν Πρόσκε



Υπόθεση: Η έφηβη Μπέκκα βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα σε δύο άντρες. Καθώς εκείνη και οι φίλοι της έρχονται αντιμέτωποι με αμέτρητα, απίστευτα ξεκαρδιστικά περιστατικά, όλα κορυφώνονται στη σχολική χοροεσπερίδα! 


Ευλογημένες Ψυχές
BLESSED
της Ανα Κόκκινος
με τους Φράνσις Ο’Κόνορ, Μιράντα Οτο, Ντέμπορα-Λι Φερνές, Βικτώρια Χαραλαμπίδου, Σόφι Λόου, Αναστέιζια Μπαμπούσουρας, Χάρισον Γκίλμπερτσον, Ιμον Φάρεν, Ιβα Λαζάρο, Ριφ Αϊρλαντ



Υπόθεση: Στη διάρκεια μιας μέρας και μιας νύχτας επτά παιδιά περιπλανώνται στους δρόμους σε μια αστική οδύσσεια. Μόνο που δε θα βρουν όλα το δρόμο της επιστροφής. Το ξημέρωμα έρχεται και παρακολουθούμε την ίδια μέρα, αυτή τη φορά από την οπτική της κάθε μητέρας. Οι «Ευλογημένες Ψυχές» είναι μια ταινία για τις μητέρες και τα παιδιά, την αγάπη και την ομορφιά, το να χάνεις τον προσανατολισμό σου και να ξαναβρίσκεις το δρόμο για το σπίτι.
 



Τα Οπωροφόρα Της Αθήνας
του Νίκου Παναγιωτόπουλου
με τους Λευτέρη Βογιατζή, Νίκο Κουρή, Αλεξία Καλτσίκη



Υπόθεση: Τι σχέση έχει η Βουδαπέστη με τη Λεωφόρο Συγγρού και τα ολόγλυκα σύκα με το Κολωνάκι και τη Νεάπολη; Το Φάληρο είναι ο ευλογημένος τόπος της πόλης, με ρόδια, τζίτζιφα και μανταρίνια. Στην παραλιακή βρίσκεις φραγκόσυκα και σε όλη την Αθήνα διάσπαρτες μουριές. Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις την πόλη είναι να την περπατήσεις, όπως ο ήρωας μας (Νίκος Κουρής). Σε κάθε του βήμα ανακαλύπτει τους ήχους, τα αρώματα και τις γεύσεις της Αθήνας, δοκιμάζει όλα τα φρούτα της και συναντά στις περιπλανήσεις του τους πιο απίθανους χαρακτήρες. Οδηγός του στις διαδρομές αυτές, ο συγγραφέας της ιστορίας (Λευτέρης Βογιατζής) που συντροφεύει τον ήρωά του σε κάθε του βήμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...