Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


Από το Σάββατο 09 Οκτωβρίου, ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου μας.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 09 Οκτωβρίου στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Δραπετσώνας ''Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ΄΄, το γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας θα αντιμετωπίσει για την Α΄ φάση κύπελου το ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, των φίλων μας Γιώργου και Δήμητρας ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ. Η Ηλιούπολη, πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ, με στόχο την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Ο στόχος της ομάδα μας για το συγκεκριμένο αγώνα, είναι να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία που δείχνουμε στα μέχρι τώρα φιλικά και από τη στιγμή που το κύπελο δεν είναι μέσα στους στόχους μας, θα αντιμετωπίσουμε τον αυριανό αγώνα, ως ένα πολύ καλό τεστ προετοιμασίας.
Στη συνέχεια, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, τη σκυτάλη παίρνουν τα τμήματα κορασίδων και παίδων. Στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Δραπετσώνας, στις 13:00 οι κορασίδες αντιμετωπίζουν τον ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο αγώνα, μεταξύ δύο ομάδων με τους ίδιους στόχους και πρέπει να αναδειχτούμε νικητές, για να έχουμε δικαίωμα να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος.
Στο ίδιο γήπεδο και στις 15:00, το παιδικό τμήμα, θα αντιμετωπίσει τον ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, με στόχο τη χαρά του παιχνιδιού και την αποκόμιση πολλών εμπειριών, από τη στιγμή που για φέτος οι στόχοι μας καθε άλλο παρά για πρωταθληματισμό είναι. Για τη φετινή περίοδο, χαμηλώσαμε τον πήχυ των στόχων μας και ξαναρχίσαμε την πολύ δουλειά στη βάση με αποτέλεσμα να παρουσιαστούμε και πάλι του χρόνου με ψηλές απαιτήσεις και στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...