Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Β΄ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
Το «εισιτήριο» για την 2η αγωνιστική της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας πήραν 10 ομάδες γυναικών με ένα ακόμη παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στην ΑΕ Γκράβας και τον ΖΑΟΝ να απομένει (5/12, 21:45) για να «κλείσει» και τυπικά η 1η αγωνιστική της Β' φάσης του Κυπέλλου Γυναικών. Πέρασαν οι: ΑΣ Ιωνικός, Ένωση Βύρωνα, ΑΟΦ Πορφύρας, ΑΠΣ Αίας, ΑΣ Άρης, ΑΓΣ Ιωαννίνων, ΓΣ Δράμας, ΓΣ Λαμία, ΑΟ Κύδων και ΣΦΠ Χανίων.
Στον αγώνα του Λαγκαδά με τον Άρη έγινε... ματσάρα που κράτησε δυόμιση ώρες! Σε όλα τα σετ είχαμε σημαντικές ανατροπές... Στο 2ο ο Άρης προηγήθηκε με 16-12 αλλά αντί να κάνει το 2-0, ισοφαρίστηκε! Στο 4ο σετ ο Λαγκαδάς ήταν μπροστά με 23-20 και 24-22 και... κατάφερε να χάσει το σετ και την πρόκριση, ενώ και στο τάι μπρέικ είχε το πάνω χέρι (13-9) αλλά δεν ολοκλήρωσε την έκπληξη.

Μοναδικό αρνητικό στην αναμέτρηση, την οποία παρακολούθησαν δεκάδες φίλαθλοι, ήταν ο τραυματισμός της Μοδιώτη του Άρη στο 3ο σετ. Η άτυχη αθλήτρια χτύπησε στον αυχένα σε μια σύγκρουση με την Ωρολογοπούλου. Της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και για προληπτικούς λόγους δεν ξαναμπήκε στο ματς.
Τα αποτελέσματα:
ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ - ΖΑΟΝ 05/12
ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ - ΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3-1
ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 2-3
ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ 0-3
ΓΣ ΓΡΕΒΕΒΩΝ - ΑΠΣ ΑΙΑΝΤΑΣ 1-3
ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΑΣ ΑΡΗΣ 2-3
ΓΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2-3
ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ - ΓΣ ΔΡΑΜΑΣ 0-3
ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ - ΓΣ ΛΑΜΙΑ 1-3
ΑΟ ΚΥΔΩΝΑΣ - ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ 3-2
ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ 0-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...