Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Η Επιτροπή Διοίκησης Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν το φως της ενημέρωσης, από πατρινό απεσταλμένο, σε σχέση με τον αγώνα της Α2 αντρών μεταξύ της ομάδας μας και της Παναχαικής, ανακοινώνει τα εξής:
'' Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε το ρεπορτάζ του αγώνα όπως αναρτήθηκε στον ιστότοπο pgeole.gr από τον απεσταλμένο του κ. Βαγγέλη Μιχάλη, ο οποίος στην περιγραφή του αγώνα, αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής:
1.  ''Οι «ροσονέρι» που αντιμετώπισαν άκρως εχθρικό κλίμα στον Πειραιά, χωρίς καμία αφορμή...''
Για ποιό εχθρικό κλίμα γράφει άραγε; Πού το είδε το εχθρικό κλίμα; Ο αγώνας διεξήχθη με 50-60 φίλαθλους οι οποίοι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξαν εχθρικές διαθέσεις προς την ομάδα της Παναχαικής.

2.  ''* Δεν θα μπορούσαμε να πούμε τα… καλύτερα για την φιλοξενία, από πλευράς Δραπετσώνας. Αποδυτήρια χωρίς νερό για την ομάδα και… ιστορίες για… αγρίους, περί κακής συμπεριφοράς του Ερμή στην Πάτρα…''
Για ποια άσχημη φιλοξενία γράφει; Η διοίκηση της ομάδας μας, υποδέχτηκε στην είσοδο την ομάδα της Παναχαικής, τους καλωσορίσαμε, τους δείξαμε τα αποδυτήρια στα οποία θα άλλαζαν, τους προσφέραμε νερά και είχαμε εγκάρδια συνομιλία με τον τεχνικό κ. Αγγελόπουλο, όπως και οι αθλητές μας με τους αντίστοιχους της Παναχαικής που γνωρίζονταν από παλιότερες κοινές τους πορείες.
Στα αποδυτήρια, δεν υπήρχε ζεστό νερό, γεγονός που το αναφέραμε πριν τον αγώνα, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη, αλλά αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο δεν άπτεται καμίας ευθύνης του συλλόγου μας, από τη στιγμή που το γυμναστήριο ανήκει στο δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας, οι ιθύνοντες του οποίου δεν έχουν επιδείξει κανένα ενδιαφέρον για την πληρωμή του χρέους στην εταιρία Φυσικού Αερίου, για την επανασύνδεση της παροχής. Το καταλαβαίνουμε ότι, δεν είναι ότι το καλύτερο να φεύγεις ιδρωμένος από τη Δραπετσώνα προς την Πάτρα, αλλά τι να πουν και οι αθλητές οι δικοί μας, οι οποίοι στερούνται εδώ και 2 χρόνια το ζεστό νερό και διαμαρτύρονται σε ώτα μη ακουόντων!  
Όσον αφορά τις ''...ιστορίες για... αγρίους, περί κακής συμπεριφοράς του Ερμή στην Πάτρα...'', εδώ θα σχολιάσουμε ότι ποτέ δεν αναφερθήκαμε και δε συνδέσαμε την ομάδα του Ερμή με την Παναχαική και δεν υπήρχε πιθανότητα να θελήσουμε ρεβάνς για ότι και αν έγινε στον αγώνα με τον Ερμή στην Πάτρα.

3. ''ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η συμπεριφορά του προπονητή μπάσκετ της Δραπετσώνας που επιτέθηκε στον Παναγιώτη Χρηστιά, ο οποίος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής έκανε το ζέσταμα του εκτός αγωνιστικού χώρου και… μάλλον τον ενόχλησε (;). Το επεισόδιο πήγε να γενικευτεί, με βρισιές και απειλές, αλλά ευτυχώς οι… μπουνιές αποσοβήθηκαν την τελευταία στιγμή…''
Για το συμβάν αυτό, τα γεγονότα έχουν ως εξής: Γύρω στις 19:10, μας ζητήθηκε από τον προπονητή της Παναχαικής, αν μπορούν να ξεκινήσουν ζέσταμα οι αθλητές του, δεδομένου ότι μέχρι τις 19:30, υπήρχε προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας. Του υποδείξαμε το σημείο πίσω από τη μία μπασκέτα, όπου πραγματικά ξεκίνησαν ενώ παράλληλα οι διαιτητές ανέφεραν ότι αν παρουσιαστεί ανάγκη, είναι διατεθειμένοι να ξεκινήσουν τον αγώνα με κάποια καθυστέρηση. Ξαφνικά είδαμε να δημιουργείται ένα επεισόδιο, με αθλητές της Παναχαικής και τον προπονητή μπάσκετ. Ενημερωθήκαμε ότι αυτό έγινε γιατί οι αθλητές της Παναχαικής, για να βρουν περισσότερο χώρο, έτρεχαν και μπροστά από τη μπασκέτα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν την προπόνηση. Στο σημείο αυτό, ανταλλάγησαν κάποιες κουβέντες και όντως το κλίμα πήγε να πυροδοτηθεί, αλλά άμεσα με την επέμβαση του κ. Αγγελόπουλου και της διοίκησης του συλλόγου μας, τα πνεύματα ηρέμησαν. Θα πρέπει στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι οι αθλητές μας περίμεναν υπομονετικά να ξεκινήσουν την προθέρμανση τους, στις 19:30 καθισμένοι στον πάγκο. Πάντως αυτό ήταν ένα ατυχές γεγονός, στο οποίο δεν είχε καμία συμμετοχή άνθρωπος του βόλει της ομάδας μας και είναι άδικο να επιρρίπτονται ευθύνες εκεί που δεν πρέπει.

4. Το μεγαλύτερο κακό είναι όμως ότι αυτό το ρεπορτάζ, αναδημοσιεύτηκε σε πολλούς ιστότοπους της Πάτρας και όχι μόνο, με τίτλους όπως: ΄΄ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ''  ''ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ'' ΄΄ΚΑΥΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ'' τα οποία δημιουργούν αρνητικό κλίμα και βγάζουν λάθος συμπεράσματα προς τους φίλους της Παναχαικής, οι οποίοι δεν ήταν στο γήπεδο.

5. Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση της ομάδας μας, έχει άριστες σχέσεις, τις οποίες θέλει να διατηρήσει με τους κ.κ. Άρη ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ και Νίκο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ και τους καλούμε όπως τοποθετηθούν για την αποκατάσταση της αλήθειας και την αποδοκιμασία του ρεπορτάζ. 

3 σχόλια:

  1. Πάντα υπήρχε και θα υπάρχει κακολογία και συκοφαντία χωρίς λόγο για την ομάδα της Δραπετσώνας,ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάτρικ...μπες κάτω από την πέτρα σου γιατί κάποια στιγμή θα κατέβεις Πάτρα...Πάτρα-Πάτρικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eλατε πατρα... Θα περασετε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...