Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΜΟΛΔΟΒΑΝΙΔΗ / ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ Κ-20Δυναμικό ξεκίνημα για Μολδοβανίδη, Βακαλοπούλου και Γεωργοπούλου, Καραγκούνη
 
Με νίκες για δύο ελληνικές ομάδες ξεκίνησαν οι αναμετρήσεις του Κυρίως Ταμπλό των Νεανίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Beach Volley Κ20, στην Καρδία Θεσσαλονίκης. Τόσο οι Τατιάνα Μολδοβανίδη / Μυρσίνη Βακαλοπούλου όσο και οι Μαρία Γεωργοπούλου / Δήμητρα Καραγκούνη κέρδισαν τις αντιπάλους τους στα πρώτα παιχνίδια και απέκτησαν αυτοπεποίθηση για την συνέχεια της διοργάνωσης.


Οι Τατιάνα Μολδοβανίδη / Μυρσίνη Βακαλοπούλου νίκησαν με 2-0 σετ (21-19, 21-10) τις Μολδαβές Σουσλόβα / Μπαχόβα και ετοιμάζονταν για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στις Τουρκάλες Κανλί / Νεζίρ.

Παράλληλα, οι Μαρία Γεωργοπούλου / Δήμητρα Καραγκούνη υπέταξαν τις Σερβίδες Βούκοβιτς / Μπογκόγεβιτς με 2-0 σετ (21-15, 21-16) και θα αντιμετώπιζαν τις κατόχους του τίτλου από την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, Δήμητρα Μαναβή / Ιωάννα Παρισάκη, στον ελληνικό «εμφύλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου