Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ένα ντέρμπι από τα παλιά Παλιές καλές εποχές θα αναβιώσουν στη Μίκρα όπου ο Ηρακλής Πετοσφαίριση θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο δεύτερο τηλεοπτικό ματς της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» (7/11, 18.00, Novasports-7, Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας). 
 Μπορεί ο Ηρακλής να επανίδρυσε το τμήμα του βόλεϊ και να απουσίασε για δύο χρόνια από την Volley League αλλά η ιστορία όχι μόνο δεν σβήνει αλλά αποτελεί οδηγό στις προσπάθειες της διοίκησης και συσπιρώνει τους οπαδούς που θέλουν να δουν και πάλι το τμήμα σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Στον «γηραιό» γίνονται προετοιμασίες σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του Ηρακλή Χρήστος Πάτρας παραδέχτηκε την αγωνιστική πληρότητα του Ολυμπιακού και τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη και δυνατή ομάδα, καλοδουλεμένη, σε σημεία που δεν είναι συνηθισμένα καλοδουλεμένοι οι Έλληνες παίκτες, είχαν και το ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί η ομάδα βρίσκει ρυθμό και παίζει καλύτερα μετά. Εμείς θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη, να βελτιώσουμε κάποια πράγματα σε τομείς που μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε λίγα παιχνίδια και ίσως πληρώνουμε το τίμημα γι’ αυτό. Να μπούμε με σωστό τρόπο στο παιχνίδι και δυνατά απέναντι στον Ολυμπιακό. Στη θεωρεία είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά και ελπίζω να γίνει και στην πράξη».

Όσο για την επιστροφή στη Μίκρα και στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» ο τεχνικός του «γηραιού» είπε: «Θέλουμε να το χαρούμε εμείς αλλά και ο κόσμος ώστε να ξαναχτίσουμε μια μεγάλη ομάδα με δουλειά. Θα είναι πρωτόγνωρο και για κάποια παιδιά που δεν έχουν βιώσει την έδρα. Θα μας δώσει δύναμη να ξεπεράσουμε και προβλήματα στην ψυχολογία γιατί ο κόσμος δίνει φτερά στα παιδιά. Ο Ηρακλής είναι εδώ και γύρισε για να μείνει και να πρωταγωνιστεί».

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την μεγάλη επιτυχία στην Εσθονία επί της Παρνού στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του CEV Cup. Η σημερινή ημέρα αναλώθηκε στο επίπονο ταξίδι της επιστροφής από την Εσθονία και με μία προπόνηση - ξεμούδιασμα η ομάδα του Πειραιά θα πάει στη Μίκρα για την δοκιμασία. Μόνο ο Κοκκινάκης και ο Φιλίποφ έχουν πάρει γεύση από τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που έχουν τα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο ακραίος του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Τσουκ μετά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στην αναμέτρηση με την Παρνού, δήλωσε στο osfp.gr: «Το πρόγραμμα των συνεχόμενων αγώνων συνεχίζεται με την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή. Αυτό δεν μας προβληματίζει αφού βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν και στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Προερχόμαστε από τη νίκη κόντρα στην Παρνού στην πρεμιέρα των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων και θέλουμε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα μέσα στην έδρα του Ηρακλή».
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...