Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΙΑ 7η ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑ TORNADO ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ / ΤΡΙΓΚΩΝΗΣ

Έβδομος ευρωπαϊκός τίτλος για Πασχαλίδη-Τριγκώνη

Ακόμη μια μεγάλη διάκριση πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Ιορδάνης Πασχαλίδης και Κώστας Τριγκώνης, καθώς κατέκτησαν την πρωτιά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tornado, που έγινε στο Ακρο της λίμνης Γκάρντα στην Ιταλία. Οι έμπειροι ιστιοπλόοι του Ν.Ο.Θ. πανηγύρισαν τον ευρωπαϊκό τους τίτλο, ενώ έχουν κατακτήσει άλλα έξι Ευρωπαϊκά  Πρωταθλήματα (ο Πασχαλίδης έχει άλλα δύο με πλήρωμα τον Πέτρο Κωνσταντινίδη).

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έτρεξαν 23 σκάφη κι έγιναν 7 ιστιοδρομίες. Το ελληνικό σκάφος τερμάτισε 1, 1, 7, 1, 1, 1 και στην τελευταία κούρσα δεν χρειάστηκε καν να αγωνιστεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο αγώνας ήταν εύκολος. Ίσα-ίσα που οι αδελφοί Μαρσέλ και Ζορζ Στάινερ από την Ελβετία ήταν πολύ ανταγωνιστικοί κι έγιναν συναρπαστικές ιστιοδρομίες.

Οι Πασχαλίδης-Τριγκώνης κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο συγκεντρώνοντας 12 βαθμούς. Οι Ελβετοί ήταν δεύτεροι με 20β. και την τρίτη θέση κατέκτησαν οι Γερμανοί Μπομπ και Μαρκ Μπάγιερ με 24 βαθμούς.
sportshero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...