Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ATTICA JUNIORS OPEN

Παρασχάκη, Κογκαλίδη, Δεμενίκα, Λέλε, Μακαρίδη, Κατεμή.
Δυστυχώς η κλήρωση δε μας έκανε τη χάρη, ούτε με την πρόκριση μιας ομάδας μας στο κυρίως ταμπλό, ούτε με τα ζευγάρια και έτσι κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τρεις αρκετά καλές, εμπειρότερες και πολύ μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες, με φυσικό επακόλουθο τρεις ήττες με 2-0.
Πρώτες στην άμμο, μπήκαν οι Κατεμή / Κογκαλίδη, με αντίπαλες τις Αραπάκη / Μπένου από την Καλαμάτα, κορίτσια με συμμετοχή και στο πρωτάθλημα της Α2, που ήταν και οι νικήτριες με 21-09, 21-10 σε 30΄.
Την σκυτάλη πήραν οι Δεμενίκα / Παρασχάκη, οι οποίες αντιμετώπισαν τις Μαραγκάκη / Μπορομπόκα, που ήταν οι νικήτριες με 21-08, 21-09 σε 27΄ και οι Λέλε / Μακαρίδη, που κληρώθηκαν απέναντι στις Πετρουλάκη / Σαμιώτη, οι οποίες επικράτησαν με 21-06, 21-03 σε 31΄.
Πάντως και οι 3 ομάδες σ΄ αυτήν την πρώτη τους επαφή με την άμμο, έδειξαν πάρα πολύ καλά στοιχεία και μας ενθουσίασαν, με τα κορίτσια να δηλώνουν ενθουσιασμένα με το beach volley και να δηλώνουν ότι στη συνέχεια θα αφοσιωθούν και σ΄ αυτό.
Επόμενο ραντεβού μας, είναι στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ στις 09/07.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...