Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

O KΟΓΚΑΛΙΔΗΣ ΣΤΟ THESSALONIKI MASTERS

Με 63 ομάδες σε άνδρες και γυναίκες και με τους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες Ελλάδας να συμμετέχουν για πρώτη φορά φέτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ, θα διεξαχθεί στην πλατεία Αριστοτέλους το THESSALONIKI MASTERS (27-30/06), το πρώτο major τουρνουά του φετινού καλοκαιριού. Οι τελικοί ανδρών και γυναικών την Κυριακή (30/06, 18.30-20.30) θα μεταδοθούν από την ΕΡΤSPORTS.

Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί της Πέμπτης (27/06) με τα προκριματικά των ανδρών και την Παρασκευή θα μπουν στην άμμο και οι γυναίκες. Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό στο THESSALONIKI MASTERS θα ξεκινήσουν στην καρδιά της νύμφης του Θερμαϊκού από τις 9 το πρωί της Παρασκευής (28/06) με τους άνδρες. Από το απόγευμα (18.00) θα αγωνιστούν οι γυναίκες.
 
Ο αθλητής του συλλόγου μας Κώστας ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ, μετέχει σ΄ αυτό το 1ο masters με συμπαίκτη του το Χρήστο ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ και με 1041 πόντους από το περσινό πρωτάθλημα, βρίσκονται ήδη στο Νο4 του κυρίως ταμπλό, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί συνολικά 8 ομάδες.
Από τις υπόλοιπες 29 ομάδες των προκριματικών, θα προκριθούν ακόμα 4, ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός 12 του κυρίως ταμπλό.
Ανάμεσα στις ομάδες των προκριματικών, βρίσκονται και οι αθλητές που φέτος αγωνίστηκαν με το σύλλογο μας Παναγιώτης ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, με συμπαίκτη του τον Αλέξανδρο ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ και βρίσκονται με 881,75 πόντους στο Νο2 των προκριματικών και Παύλος ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ με συμπαίκτη του το Σ. ΝΤΑΛΛΑ και με 246 πόντους βρίσκονται στο Νο12 των προκριματικών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...