Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Ήττες στο τάι μπρέικ για Νιώπα / Παπαδημητρίου και για τα αδέρφια Μανδηλάρη

Δύο ήττες στο τάι μπρέικ από την Εθνική Σουηδίας γνώρισαν οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ ανδρών, στην πρεμιέρα του CEV Continental Cup - Pool D στο «Καράβι Club» του Σχινιά.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, Δημήτρης Νιώπας και Θοδωρής Παπαδημητρίου τα έδωσαν όλα κόντρα στους Άπελγκριν / Άνερστεντ, όμως λύγισαν στο φινάλε με 2-1 (21-12, 24-26, 15-13). Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο παιχνίδι με τους Σουηδούς Τόλς / Τέγκερνοτ για τον Άγγελο και τον Βασίλη Μανδηλάρη, οι οποίοι παρόλο που προηγήθηκαν με 1-0 σετ και 18-14 στο δεύτερο, γνώρισαν την ήττα με 2-1 (25-27, 21-19, 15-12) σετ.
Πλέον, οι ανδρικές Εθνικές ομάδες έχουν μία δεύτερη ευκαιρία την Κυριακή (23/6) και θα διεκδικήσουν την δεύτερη θέση στον όμιλο που οδηγεί στην Β' φάση του προολυμπιακού τουρνουά. Αρχικά θα παίξουν με τις ομάδες του Κοσόβου και στη συνέχεια αν καταφέρουν να επικρατήσουν, θα αντιμετωπίσουν τον χαμένο του ζευγαριού Τουρκία - Σουηδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...