Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Ο Αυγενάκης ''παραχώρησε'' τα καθήκοντα του!


Τηλεδιάσκεψη με όλους τους Συνδέσμους αθλητών των ομαδικών αθλημάτων πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο  υπουργός δήλωσε ανεύθυνος για να αποφασίσει αν θα ανοίξουν τα γήπεδα δείχνοντας ότι είναι ''διακοσμητικός ο ρόλος του'' όπως  και του ΓΓΑ κου Γιώργου Μαυρωτά

Η όλη κατάσταση μάλιστα είναι περίεργη και μιλάμε για παράλογα πράγματα που συμβαίνουν, συγκεκριμένα η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων σύμφωνα με τον νόμο και το σύνταγμα έχει συμβουλευτικό ρόλο προς την πολιτεία και όχι τον ρόλο του να αποφασίζει αλλά απλά να εισηγείται.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο τύπου  του Υπουργού διαβάζουμε : 
Σε ότι αφορά στην πιθανότητα να δοθεί άδεια διεξαγωγής και σε άλλα πρωταθλήματα, διευκρίνισε πως τα ειδικά πρωτόκολλα της SL2, της Volley League και όσα άλλα συντάσσονται, προωθούνται στην επιτροπή του ΕΟΔΥ και αναμένονται οι απαντήσεις της
Δηλαδή συμβαίνει το αντίθετο, ο Υπουργός εισηγείται και η επιτροπή αποφασίζει. 

Αντί ο υπουργός να ζητήσει τις προδιαγραφές για αξιόπιστα ιατρικά ειδικά πρωτόκολλα από την περίφημη επιτροπή των Λοιμοξιολόγων για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα και εκείνος να τα επιβάλει στις ομάδες. Έβαλε τις ομάδες να βγάλουν ( άραγε με τι ειδικούς) τα πρωτόκολλα και προσπαθεί να τα επιβάλει στην επιτροπή των ειδικών επιστημόνων. 
 

Μια κατάσταση που είναι για γέλια και δείχνει το ''χαμηλό ανάστημα'' ενός πολιτικού που παραχώρησε με ευκολία τα καθήκοντα του σε μια επιτροπή ειδικών επιστημόνων άσχετων με τον αθλητισμό.

 Άνθρωποι άσχετοι με την ιατρική βγάζουν τα ιατρικά πρωτόκολλα για τον αθλητισμό και τα εξετάζουν ιατροί άσχετοι με τον αθλητισμό. Προϊστάμενος  του ΧΑΟΥΣ ο Λευτέρης Αυγενάκης.
 
Δυστυχώς ο υπουργός είναι κατώτερος των περιστάσεων  και κρύβεται πίσω από την άτυπη επιτροπή των λοιμοξιολόγων που κανένας Έλληνας πολίτης δεν εξέλεξε αλλά και ποτέ δεν έχουν γνωστοποιηθεί   τα μέλη που την απαρτίζουν και αποφασίζουν ότι ο αθλητισμός κάνει κακό στην Υγεία. 

Την ίδια στιγμή δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να σταθεί και να μιλήσει ξεκάθαρα μπροστά στα σωματεία, τους αθλητές, προπονητές και όλους τους εμπλεκόμενους για το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. 

Οι άνθρωποι του χώρου απογοητευμένοι αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ένα σκοτεινό λαβύρινθο που δεν υπάρχει έξοδο.  

ΥΓ. Για να προλάβουμε τους κακοπροαίρετους που θα πουν ότι είναι μια λάθος διατύπωση του γραφείου τύπου τους παραπέμπουμε στην σημερινή συνέντευξη του ''χωρίς αρμοδιότητες''  Υπουργού στο ραδιόφωνο του Θέματος. 

volleyland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...