Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Με το δεξί στο Κανκούν οι Αρβανίτη / Καραγκούνη

Με το δεξί στο Κανκούν οι Αρβανίτη/Καραγκούνη

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα για της Αρβανίτη / Καραγκούνη στο Μεξικό και το 4άστερο τουρνουά της FIVB στο Κανκούν καθώς το ελληνικό δίδυμο στο πρώτο τους παιχνίδι για τα προκριματικά του κυρίως ταμπλό νίκησε με 2-0 τις αδερφές Ντορίνα και Ρόνια Κλίνγκερ από την Αυστρία.

Εύκολο έργο είχαν Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη στο ντεμπούτο τους στο μακρινό Κανκούν του Μεξικό, αφού οι Αυστριακές Ντορίνα και Ρόνια Κλίνγκερ δεν κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στην Εθνική μας ομάδα που με το 21-9 και και το 21-12 πανηγύρισαν τη νίκη και πλέον χρειάζονται μια ακόμη το Σάββατο απέναντι στις Γαλλίδες Πλασέτ / Ρισάρ προκειμένου να εξασφαλίσουν θέση στο κυρίως ταμπλό.

Μια αναμέτρηση που αναμένεται ντέρμπι καθώς το δίδυμο της Εθνικής μας ομάδα είναι Νο8 των προκριματικών και οι Γαλλίδες Νο9. Στο σημερινό αγώνα τους οι Πλασέτ / Ρισάρ επικράτησαν 2-0 (21-15, 21-15) των Ολλανδέζων  Σουν / Σταμ.

volleyplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...