Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Βίκυ Αρβανίτη / Πένυ Καραγκούνη

Η παντοδυναμία των Βίκυ Αρβανίτη / Πένυ Καραγκούνη συνεχίστηκε και το 2021 στον Άγιο Νικόλαο. Επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά του απόλυτου φαβορί και στέφθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας 2021. Στον τελικό του 27ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ γυναικών που ήταν και εμφύλιος των αδελφών Καραγκούνη, οι Βίκυ / Πένυ νίκησαν με 21-16, 21-19 τη Δήμητρα Καραγκούνη και την Ηλέκτρα Αγριοδήμου παρουσία περίπου 600 φίλων του αθλήματος που λόγω των ειδικών πρωτοκόλλων γέμισαν κατά 50% τη συνολική χωρητικότηταςτης εγκατάστασης στην παραλία Άμμου στον Άγιο Νικόλαο. Ο τελικός μεταδόθηκε σε απ΄ευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ-3. MVP αναδείχθηκε η Πένυ Καραγκούνη.

Η Βίκυ Αρβανίτη διεύρυνε έτσι το ρεκόρ της στη συλλογή πανελληνίων τίτλων που κατέχει από το 2009. Κατέκτησε τον 11ο τίτλο πανελληνίου πρωταθλήματος στην καριέρα της και το 4ο με συμπαίκτρια την Πένυ Καραγκούνη η οποία με τη σειρά της πανηγύρισε τον 5ο συνολικά πανελλήνιο τίτλο της (έχει έναν ακόμα με την Κωνσταντίνα Τσοπούλου το 2017 και πάλι στον Άγιο Νικόλαο). Οι Αρβανίτη / Καραγκούνη έχουν στεφθεί μαζί πρωταθλήτριες το 2021, το 2019, το 2016 και το 2013.

'Αξιες φιναλίστ η Δήμητρα Καραγκούνη και η Ηλέκτρα Αγριοδήμου. Στον τελικό τα έδωσαν όλα και κοντράρισαν τις Βίκυ / Πένυ. Η Δήμητρα Καραγκούνη πανηγύρισε το δεύτερο μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά το χάλκινο το 2018 και πάλι στον Άγιο Νικόλαο. Η Ηλέκτρα Αγριοδήμου είναι η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά καθώς κατέκτησε τον πρώτο πανελλήνιο τίτλο της.

Στους ημιτελικούς οι Βίκυ Αρβανίτη / Πένυ Καραγκούνη νίκησαν τις Έφη Μυρίλλα / Μαρία Θεοδωρακέα με 21-10, 21-10 σε 32 λεπτά και οι Δήμητρα Καραγκούνη / Ηλέκτρα Αγριοδήμου νίκησαν με 21-14, 23-21 τις Πηγή Άννα Μεθενίτη / Λίζα Τριανταφυλλίδη σε 43 λεπτά.

Χάλκινο μετάλλιο για Μεθενίτη / Τριανταφυλλίδη

Το χάλκινο μετάλλιο πήραν για πρώτη φορά ως συμπαίκτριες οι Λίζα Τριανταφυλλίδη / Πηγιάνα Μεθενίτη οι οποίες νίκησαν στο μικρό τελικό 21-14, 21-15 τις Έφη Μυρίλλα / Μαρία Θεοδωρακέα. Η Τριανταφυλλίδη πήρε το πρώτο της μετάλλιο στην άμμο και συνεχίζει την παράδοση του μπαμπά της Μιχάλη Τριανταφυλλίδη ο οποίος έχει στεφθεί τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας. Η Μεθενίτη πήρε το 5ο μετάλλιο στην καριέρα της στην άμμο και το τρίτο χάλκινο. Έχει δύο ασημένια με συμπαίκτρια την Πένυ Καραγκούνη και τρία χάλκινα (ένα με την Τριανταφυλλίδη και δύο με συμπαίκτρια την Σπανού).

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2021

1. Βίκυ Αρβανίτη / Πένυ Καραγκούνη
2. Δήμητρα Καραγκούνη / Ηλέκτρα Αγριοδήμου
3. Λίζα Τριανταφυλλίδη / Πηγιάνα Μεθενίτη
4. Έφη Μυρίλλα / Μαρία Θεοδωρακέα
5. Χαρά Σπυροπούλου / Έλενα Χαντζή
- .Γεωργία Αντωνακάκη / Ιωάννα Περδικάκη
7. Αθηνά Γεωργοπούλου / Ροδάνθη Μαριάτου
-. Μαρία Αποστολάκη / Μαριεύη Ζούρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...