Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ

Την ήττα γνώρισε το εφηβικό μας τμήμα, στο χθεσινοβραδινό ημιτελικό με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με 3-2 (15-25, 25-23, 25-20, 16-25, 12-15). 
Ο αγώνας κράτησε με κομμένη την ανάσα τους 200 περίπου φίλους που τον παρακολούθησαν και με την εξέλιξη του αλλά και με το πολύ καλό βόλει που παιζόταν.
Η ομάδα μας, απέδωσε πολύ καλό βόλει και η ήττα, ήρθε στις λεπτομέρειες. Και οι δύο ομάδες, απέδειξαν ότι ο τελικός ήταν αυτός, γιατί είναι οι καλύτερες στην περιφέρεια μας, αλλά οι συγκυρίες και η κλοπή ενός σετ στον αγώνα με το Περιστέρι από την ομάδα μας, μας υποχρέωσαν να αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό τον Ολυμπιακό.
Όμως, αυτό το αποτέλεσμα και πάνω απ΄ όλα η απόδοση της ομάδας μας, μας κάνει πιο δυνατούς γιατί υπάρχει και συνέχεια...
Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και την Κυριακή στον αγώνα με την Αρμενική για την 3η θέση, να επιβεβαιώσουμε την πορεία και την κυριαρχία στο χώρο μας.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε, με τους: Καρουζάκη, Κισκήρα, Βιαντρόφσκι, Τσικάτο, Ν. Μαρμαρινό, Κ. Γ. Κογκαλίδη, Γλακουσάκη (λ), Γρηγοριάδη, Φούκα, Μπούτσικα, Φύτρο.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τους κ.κ. Μηλιώρη και Τρύπα. Τα 1 ή 2 λάθη που ίσως έγιναν σε βάρος και των δύο ομάδων, δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα και σίγουρα σε έναν τέτοιο αγώνα, με τόση ένταση, πάθος και διακύμανση, είναι αμελητέα. Το γεγονός είναι ότι ο κ. Μηλιώρης κράτησε το παιχνίδι και σίγουρα αποτελεί το μέλλον της ελληνικής διαιτησίας, γιατί κρίνεται όχι μόνο από το χθεσινό αγώνα, αλλά από την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια που τον παρακολουθούμε.
Στον άλλον ημιτελικό ΑΡΜΕΝΙΚΗ - ΜΙΛΩΝΑΣ 0-3.
Έτσι την Κυριακή 07/02/10, θα έχουμε το εξής πρόγραμμα:
18:30 ΑΡΜΕΝΙΚΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ αγώνας για την 3η θέση
20:30 ΜΙΛΩΝΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αγώνας για την 1η θέση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...