Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

2η ΗΤΤΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Τη 2η ήττα στη 2η αγωνιστική, δέχτηκαν οι παγκορασίδες αυτή τη φορά εκτός έδρας από το ΜΙΛΩΝΑ με 3-1(26-24, 25-15, 21-25, 25-13).
Η ομάδα μας,έδειξε στοιχεία καλύτερα από τον 1ο αγώνα και αυτό είναι το ζητούμενο, με δεδομένο ότι τα 4 της βασικής 7άδας, είναι πολύ μικρά και αγωνίζονται για πρώτη φορά στη ζωή τους.
Στον αγώνα, έπαιξαν οι: Καραμήτσου, Χόρτη, Σιμιτζή, Χίου, Αντωνοπούλου, Πιερράτου, Αμοιρίδου (λ), Μασγάλη, Βεντούρη, Σαλτουρίδου, Πόποβα.
Πολύ καλή η διατησία του κ. Μιχαήλαρου και θα ήταν άριστη αν ο 2ος κ. Μαστοράκης δεν έμενε απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα, ως σημειωτής. Το έχουμε ξαναγράψει, σε αγώνες που διεξάγονται με 2 διαιτητές ο 2ος πρέπει να διαιτητεύει και να βοηθάει τον πρώτο. Δεν πρέπει να περιορίζεται στα καθήκοντα μόνο της γραμματείας.
Στους άλλους αγώνες:
ΑΤΤΑΛΟΣ - Ν. ΠΕΡΑΜΟΣ 3-0
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ - ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ 3-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ 06-00   04
2. ΑΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ 06-00   04
3. ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ 03-03   03
4. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ 03-04   03
5. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 01-06   02
6. ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ 00-06   02
Στη Β΄ Φάση προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες.

4 σχόλια:

  1. το γηπεδο των γυναικων του Παναθηναικου στο volley το κλεισατε το γηπεδο του ΜΙΛΩΝΑ δεν μπορειτε να το κλεισετε...πεφταμε κατω και καναμε 100 τουμπες γιατι το τερεν ηταν χαλια...το γηπεδο ηταν πολυ μικρο και δεν μασ βοηθουσε να τρεξουμε για να σωσουμε καμια μπαλα...
    επισης η διαιτησια του 2ο διαιτητη κ. Μαστορακη ηταν απαισια...στην κυριολεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την ενημέρωση σας, για να μην κάνετε σχόλια, χωρίς να ξέρετε.
    Το κλειστό του Παναθηναικού, είναι στη δικαιοδοσία της ΕΟΠΕ. Το κλειστό του Μίλωνα, είναι στη δικαιοδοσία της ΕΣΠΕΔΑ, η οποία είναι άλλη αρχή ανεξάρτητη. Καταλαβού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταλαβου καταλαβου...αλλα δεν καταλαβου την διατησια του κ. Μαστορακη...τετοια διαιτησια δεν ειχα κανει ουτε εγω στο beach volley (που δεν ηξερα την τυφλα μου, πηγαινα με κλεισατ ματια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gt 9a epeftes es na swseis mpala? i dn ekanes kalo alma sto block??????? xaxaxa.. ama eisai atsoumpali 9a kaneis polles toumpes mallon auto les.. alla emeis paizoume kathe xrono 2-3 fores ekei.. dn exoume kanena provlima apo to gipedo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...