Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

1Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ

Την 1η νίκη του με σπουδαία εμφάνιση, πέτυχε το τμήμα παγκορασίδων του συλλόγου μας, στην 3η αγωνιστική εντός έδρας επί του ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ με 3-0 (25-13, 26-24, 25-21) και έδειξαν ότι με τη συνεχόμενη άνοδο στην απόδοση τους που παρουσιάζουν θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Με την ομάδα μας, αγωνίστηκαν οι: Καραμήτσου, Κουνενή, Σιμιτζή, Χίου, Αντωνοπούλου, Χόρτη, Μασγάλη (λ), Ιωάννου.
Άριστη η διαιτησία του κ. Καραβά και της κας. Βυρή.
Στα υπόλοιπα αποτελέσματα:
Ν. ΠΕΡΑΜΟΣ - ΜΙΛΩΝΑΣ 0-3
ΑΙΟΛΟΣ - ΑΤΤΑΛΟΣ 1-3
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΑΤΤΑΛΟΣ 09-01   06
2. ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ 06-03   05
3. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ 06-04   05
4. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 04-06   04
5. ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ 04-06   04
6. ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ 00-09   03
Στη Β΄φάση προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες.

5 σχόλια:

  1. εγω το ειπα ξεκιναμε ηρεμα με ηττα και μετα ριχνουμε απανωτα τα 3-0 ωσπου να περασουμε...μπορει να μην εχουμε την τελεια ομαδα αλλα οταν μπουμε μεσα στον αγωνιστικο χωρο ειμαστε αθλητριες δεν υπαρχει κατι που θα μας κανει να κανουμε πισω...απο την στιγμη που κατεβηκαμε στους αγωνες ειναι χρεος μας να φερνουμε μονο νικες αυτο ηταν η αρχη για να μας υποτιμησουν οι αντιπαλοι απο τους οποιους χασαμε πως ειμαστε χαλια παμε να τους το παρουμε και βεβαια θα την πατησουν γιατι ΕΜΕΙΣ απο τον αγωνιστικο χωρο ΔΕΝ θα ξαναφυγουμε με ηττα αλλα μονο με νικη και οποια παει με την προοπτικη πως θα χασει δεν θεωρειτε αθλητρια παρα μονο ερχεται για χαβαλε αλλα εμεις δεν το βλεπουμε ετσι...για αυτο οποιος εχει δεν πιστευει πως θα περασουμε κακο του κεφαλιου του...γιατι δεν μας ξερει καθολου καλα... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλουμενάκι Stay Cool! Φυσικά και πιστεύουμε σε σας. Περιμένουμε απλά να μας αποδείξετε το ταλέντο αλλά και τη θέληση σας :)
    Παράπονο: ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΑΚΙ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί εσύ ήσουν πάντα πληθωρική και ηγέτης, ενώ σ΄ αυτήν την ομάδα τώρα πολλά κορίτσια ξεκίνησαν μόλις φέτος να παίζουν βόλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αααα εντάξει το σώσατε ;)
    Μεγάλη Δραπετσώνα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...