Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΝΤΙΚΜΑΝ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟN ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ ΝΕΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗ - ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ

Η νέα χρονιά θα βρει το δίδυμο της Γυναικείας Εθνικής ομάδας με αλλαγές στο προπονητικό σχήμα. Μετά και την ολοκλήρωση των επαφών που είχαν οι δύο αθλήτριες για την συγκρότηση της ομάδας, που θα τις υποστηρίξει στην νέα τους προσπάθεια, κατέληξαν στους παρακάτω: την θέση του πρώτου προπονητή θα καλύψει το κορυφαίο όνομα του γερμανικού beach volley, Γερμανός Κριστόφ Ντίκμαν και βοηθός του θα αναλάβει ο Κυριάκος Καμπερίδης. Στην θέση του εργοφυσιολόγου θα παραμείνει ο κύριος Γιώργος Σκόλιας.
Οι δύο αθλήτριες ανακοίνωσαν τις επιλογές τους στην Επιτροπή του Beach Volley της ΕΟΠΕ και πλέον σχεδιάζουν εντατικά τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας τους, προκειμένου να είναι έτοιμες για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες την νέα αγωνιστική περίοδο.
Η Βίκυ Αρβανίτη δήλωσε: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μας στήριξαν από πέρυσι στο ξεκίνημά μας. Οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για την Εθνική Ομάδα, δεδομένων των συγκυριών. Πριν καταλήξουμε σκεφτήκαμε όλες τις παραμέτρους και κάναμε δύο εβδομάδες προπονήσεις για να δούμε ότι μπορεί να προχωρήσει αυτό το σχήμα. Τα μηνύματα ήταν θετικά, χρειάζεται πολύ δουλειά, ελπίζω να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα θα έρθουν».
Η Μαρία Τσιαρτσιάνη τόνισε: «όπως σε κάθε νέο ξεκίνημα, υπάρχει το άγχος ,αλλά υπάρχει και η όρεξη για να καταφέρουμε κάτι ακόμα καλύτερο. Δεν έχουμε σταματήσει τις προπονήσεις και θέλουμε να είμαστε πανέτοιμες για την πρόκληση της νέας αγωνιστικής περιόδου. Από την στιγμή που καταλήξαμε πλέον στο προπονητικό σχήμα, θα είμαστε απερίσπαστες στο στόχο μας. Αν έχουμε και την υγεία μας, θεωρώ ότι θα καταφέρουμε κάτι καλό. Όρεξη για δουλειά υπάρχει από όλους, φιλοδοξίες και στόχοι για διακρίσεις το ίδιο, επομένως και με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας που είναι δίπλα μας, τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν».


To βιογραφικό του Ντίκμαν
Ο Κριστόφ Ντίκμαν γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου του 1976 στην Βόννη, της Γερμανίας και είναι επαγγελματίας παίκτης του beach volley.
Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο το 2006 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στην Χάγη της Ολλανδίας με παρτενέρ τον Τζούλιους Μπρινκ. Ήταν πέμπτος Ολυμπιονίκης της Αθήνας το 2004, ενώ στην αντίστοιχη διοργάνωση του Πεκίνο κατετάγη στην ένατη θέση.
Η ανώτερη θέση της καριέρας του στο world ranking ήταν η 2η θέση του 2008 πίσω από τους Βραζιλιάνος Χάρλεϊ / Πέντρο. Τρεις συνεχόμενες χρονιές 2006, 2007, 2008 ανακηρύχθηκε κορυφαίος Γερμανός αθλητής του beach volley, ενώ το 2006 κορυφαίος Ευρωπαίος αθλητής.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...