Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΟΜΟ

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ...ΜΙΣΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΜΟ(2725) ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΝΕΟ(648 ΦΕΚ 28/12) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ - ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Στα δικαστήρια πάνε για να δικαιωθούν δεκάδες αθλητές μας που κινδυνεύουν να τινάξουν τον οικοδόμημα του αθλητισμού στον αέρα. Μάλλον αυτό το έκανε η κυβέρνηση δια των εκπροσώπων της του κ. Γερουλάνου και του ΓΓΑ Π.Μπιτσαξή που πέρασαν νόμο σύμφωνα με τον οποίο αναγκάζουν να σταματήσει τον αθλητισμό όποιος δικαιούται να διοριστεί στο δημόσιο. 
Τόσο αντισυνταγματικός (ανθρώπινα δικαιώματα τα έχουν ακουστά) νόμος δεν πρέπει να έχει ψηφιστεί ούτε σε απολυταρχικά καθεστώτα! 
Όμως στην Ελλάδα βρέθηκαν κάποιοι άσχετοι να τον ψηφίσουν. Με πιο απλά λόγια, όποιος αθλητής έχει κάνει επιτυχία στο παρελθόν πρέπει να σταματήσει αθλητισμό επειδή βγήκε νέος νόμος που για πρώτη φορά έχει αναδρομική ισχύ! 
Δεν γίνεται να εφαρμοστεί ο μισός νόμος τώρα και ο άλλος μισός με την προηγούμενη ρύθμιση. Ο νόμος έχει ισχύ από 1-1-2010 και δεν μπορεί να έχει νωρίτερα. Εδώ όμως οι οργανισμοί έχουν κάνει λάθος ερμηνεία του νόμου και παίρνουν τηλέφωνα αθλητές που διακρίθηκαν με προηγούμενο νόμο 2725 και βέβαια τυγχάνουν αυτών των προνομίων.
Αν ίσχυε ο νέος νόμος δεν θα είχαν διοριστεί γιατί αυτό πλέον συμβαίνει μόνο με τους 3 ολυμπιονίκες. Τώρα όμως διορίζονται με βάση τον παλιό νόμο αλλά πρέπει να σταματήσουν αθλητισμό με βάση το νέο νόμο. 
Που γίνονται αυτά κ.Μπιτσαξή; Αν δεν σταματήσετε εσείς αυτή την γελοιότητα του νόμου (που είστε νομικός) ποιος θα το κάνει; Μέχρι και τα ευρωπαικά δικαστήρια θα πάνε οι αθλητές. Και θα δικαιωθούν τελικά. Ρόμπα θα γίνουμε τζάμπα και βερεσέ. 
Αντιγραφή από troktiko.blogspot.com 
Σημείωση του drapetsonavolley: Α ρε, μπανάνες που τους χρειάζονται!!! και όχι μόνο γι΄ αυτό. Πού είναι οι τακτικές επιχορηγήσεις των συλλόγων κ. Μπιτσαξή; Στο σύλλογο μας οφείλονται 52.000€. Πότε θα αποδοθούν; Πώς θα κάνουμε αθλητισμό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...