Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ Η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΚΛΗΡΑ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

Ο Ραγκούσης μιλούσε χτες στην τηλεόραση με τέτοιο ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΦΟΣ που δεν σηκώνει αντιρρήσεις που δεν άφηνε καμιά ελπίδα ότι θα μείνει η Δραπετσώνα αυτοτελής δήμος. Είναι αποφασισμένος να κάνει τα δικά του, να μην ακολουθήσει κανένα, άρα ούτε και την ΚΕΔΚΕ που στη δική της μελέτη για το χωροταξικό των νέων δήμων αφήνει τη Δραπετσώνα ελεύθερη και ανεξάρτητη.
Κι ο Δήμος βέβαια δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Δήμος πήρε ομόφωνες αποφάσεις εναντίον κάθε συνένωσης και η Διοίκηση κυκλοφόρησε ενημερωτική ανακοίνωση του δημάρχου ενώ συγκεντρώνει ένα μεγάλο πλήθος υπογραφών από τους Δραπετσωνίτες. Η ΤΟ ΠαΣοΚ έχει κυκλοφορήσει σχετική ανακοίνωση υπέρ της ανεξαρτησίας της πόλης από τους γείτονες Κερατσινιώτες, έβγαλε και πανό και έκανε και μια συγκέντρωση (όχι και τόσο πετυχημένη αυτή). Ο Δήμος και το δημοτικό συμβούλιο θα διοργανώσουν μια μεγάλη συγκέντρωση σε ανοιχτό χώρο για να στείλουν προς τα πάνω ηχηρό μήνυμα. Το έχουν πει αλλά δεν το έχουν αποφασίσει ακόμα. Σύντομα όμως θα το οργανώσουν ενώ ο Δήμος συνεχίζει τη συλλογή υπογραφών.
Θα είναι χαζομάρα του ΠαΣοΚ να προκαλέσει τόση φασαρία με τόσο μικρά αποτελέσματα αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι θα κινηθεί έτσι. Με τα μέτρα που αναγκάστηκε να πάρει και όλη την προβληματική του πολιτεία αυτούς τους μερικούς μήνες που είναι κυβέρνηση, είναι σαν ζαλισμένο και χάνει στροφές, δεν είναι επομένως καθόλου βέβαιο ότι μπορεί να εκτιμήσει σωστά και να αντιδράσει με οξυδέρκεια. Αυτός είναι και ο πραγματικός φόβος. Ο Ραγκούσης που μαινόμενος για όσα έχουν συμβεί στο ΠαΣοΚ και στη κυβέρνηση, δεν βλέπει κανένα, δεν ακούει κανένα, δεν μιλάει σε κανένα και βγαίνει μια μέρα στη τηλεόραση σκορπίζοντας απειλές. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα την πληρώσει η καημένη η Δραπετσωνούλα....
Η φωτογραφία είναι από τη συγκέντρωση της ΤΟ ΠαΣοΚ της Δευτέρας 12/3/10. Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ καθώς είχαν κληθεί από όλους τους πολιτικούς χώρους, βουλευτές, οργανώσεις και κόσμος.
Δυστυχώς η συγκέντρωση είχε πολύ λίγο κόσμο και αυτό ήταν ένα εξαιρετικά αρνητικό μήνυμα για τους "επάνω" που μπορεί να θεωρήσουν ότι δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από τους πολίτες. Θα πρέπει να διορθώσει την κατάσταση ο Δήμος διοργανώνοντας μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...