Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

HTTA KAI ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ


Την ήττα γνώρισε το εφηβικό μας τμήμα στην 3η και τελευταία αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Πανελλήνιου πρωταθλήματος έφηβων, από τον ΠΑΝΕΡΥΘΡΙΑΚΟ με 3-0 (25-16, 30-28, 25-21).
Η απόδοση μας στο 1ο σετ, ήταν πολύ κατώτερη του αναμενόμενου και το 25-16, ήρθε φυσιολογικά.
Στο 2ο σετ, η ομάδα μας μπήκε τελείως αλλαγμένη παίζοντας σπουδαίο βόλει, αλλά το χάσαμε μετά από μεγάλη αγωνία 30-28 με άουτ επίθεση του Μαρμαρινού, για την οποία πολλοί ορκίζονταν ότι ήταν μέσα.
Το 3ο σετ, ήταν πιστό αντίγραφο του 2ου μέχρι το 20-19, αλλά απ΄ αυτό το σημείο και μετά η απειθαρχία και η αλλαζονική συμπεριφορά αθλητών μας, δε μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε το σετ.
Σημασία έχει ότι στην πρώτη μας παρουσία σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα έφηβων, διεκδικήσαμε αποτυχημένα αυτό που μας αναλογεί.
Δίνουμε συγχαρητήρια και ευχές για καλή συνέχεια και στα δύο φίλα σωματεία (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟ) που προκρίθηκαν από τον όμιλο μας.
Να συνειδητοποιήσουν βέβαια όλοι - με πρώτους και καλυτερους εμάς - ότι η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, είναι ΕΔΩ και θα έρθει η κατάλληλη ώρα που θα κερδίσουμε αυτό που δικαιούμαστε.
Με την ομάδα μας, αγωνίστηκαν οι: Καρουζάκης, Κισκήρας, Βιαντρόφσκι, Τσικάτος, Ν. Μαρμαρινός, Κ. Γ. Κογκαλίδης, Γλακουσάκης (λ), Φύτρος, Χατζηπέτρου, Γρηγοριάδης.
Για τη διαιτησία των κ.κ. Παπαστάμου και Κολτσίδα, υπάρχουν πολλά και καθοριστικά σημεία που διαμαρτύρεται η ομάδα μας, αλλά επειδή υπάρχουν και αντίθετες απόψεις και χωρίς να έχουμε προσωπική άποψη, δεν κάνουμε καμιά αναφορά.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου μας:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΥΔΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ 3-0

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 09-00 06
2. ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ 06-03 05
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 03-06 04
4. ΚΥΔΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ 00-09 03

Πέρα από τα συγχαρητήρια και τις ευχές μας σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟ, το ίδιο ευχόμαστε και στην ομάδα νεανίδων της ΑΡΤΕΜΗΣ που προκρίθηκε κι αυτή στην ημιτελική φάση.

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ Κ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ.. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ (ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ) ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ FINAL 8 ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΤ (ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ)[ΣΑΦΩΣ ΣΤΟ 21-13 ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΝΑΓΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΣΕΤ ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 29-28 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΜΕΣΑ (ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 8.50 ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ) ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΑΟΥΤ.. ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΟΥΤ.. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...