Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΗΤΑΝ FABULOUS ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ PAVILLION

Εκπληκτική εμφάνιση χθες και νίκη στον ημιτελικό με την ΕΥΡΥΑΛΗ με 3-0 (25-15, 25-22, 25-19) για το αντρικό μας τμήμα και φύγαμε για τον τελικό το Σάββατο στο PAVILLION με τον ΤΕΛΑΜΩΝΑ που κέρδισε στον άλλο ημιτελικό το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ με 3-0.
H ομάδα μας απέδωσε εκπληκτικό βόλει και από τα αποδυτήρια πριν τον αγώνα ξέραμε τον τελικό νικητή. Μπήκαμε στον αγώνα με μεγάλη διάθεση και σε κανένα σημείο του αγώνα δε δώσαμε το δικαίωμα στην ΕΥΡΥΑΛΗ, να σκεφτεί κάτι διαφορετικό από τη γρήγορη ήττα.
Η χθεσινή μας απόδοση, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο, το γεγονός ότι η ομάδα μας αδικείται από την 5η θέση του πρωταθλήματος, αλλά γι΄ αυτό οι μόνοι που φταίμε είμαστε εμείς. Αν είχαμε επιδείξει τη μισή διάθεση του χθεσινού αγώνα και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, δε θα υπήρχε άλλη θέση εκτός απ΄αυτήν της ανόδου στη Β΄ Εθνική.
Το μόνο σετ στο οποίο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 11-05, 16-11, 17-13, αλλά με αντεπίθεση διάρκειας καταφέραμε και το γυρίσαμε, ήταν το 2ο.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Οικονομόπουλο, Κισκήρα, Κ. Γ. Κογκαλίδη, Τσικάτο, Ν. Μαρμαρινό, Ραμμόπουλο, Πολυχρονιάδη(λ), Φύτρο, Στρατηγό.
Η ατομική κριτική των παικτών μας.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: Καθαρό μυαλό, άριστες επιλογές, μοίρασε πολύ σωστά το παιχνίδι, βοήθησε πάρα πολύ στο μπλοκ και πήρε πολλούς πόντους με έξυπνα πλασέ.
ΚΙΣΚΗΡΑΣ: Άκοπος στην επίθεση και πολύ καλός στην υποδοχή.
ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ: Όρθωσε αξεπέραστο τοίχο μπροστά στην Ευρυάλη κατεβάζοντας πολλά μπλοκ και επιθετικά είχε πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχημένων προσπαθειών.
ΤΣΙΚΑΤΟΣ: Επιτέλους δείχνει να έχει απελευθερωθεί από το άγχος και δείχνει τις δυνατότητες του. Χθες βοήθησε πάρα πολύ, κερδίζοντας πολλούς πόντους και από τη μπροστινή και από την πίσω ζώνη.
ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ: Μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που πλέον τους έχει ξεπεράσει και ψυχολογικά, αρχίζει και θυμίζει τον παλιό Μαρμαρινό. Χθες τα πήγε πολύ καλά και επιθετικά και αμυντικά, παίρνοντας πολλούς πόντους και έβγαλε πολλές άμυνες με τέλεια υποδοχή.
ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ καλή απόδοση και στην επίθεση και στο μπλοκ, με πολλή μεγάλη διάθεση.
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ: Άριστος στην υποδοχή, με σωστές καλύψεις και πολλές επιτυχημένες αμυντικές προσπάθειες.
ΦΥΤΡΟΣ: Έκανε άριστο παιχνίδι. Από τους βασικούς πρωταγωνιστές της μεγάλης ανατροπής στο 2ο σετ.
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ: Ο αρχηγός της ομάδας μας, χθες είχε απίστευτη όρεξη και παρέσυρε την ομάδα μας στον τρελό ρυθμό, οδηγώντας την στο θρίαμβο.
'Αριστη η διαιτησία των κ.κ. Κατσούλη και Πανουργιά.
'Οσον αφορά τον τελικό. Αυτός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαρτίου και ώρα 13:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Π. Φαλήρου PAVILLION, πριν τον τελικό του κύπελου Ελλάδας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
Μόνο και μόνο, ότι οι αθλητές μας θα αγωνιστούν ίσως στο καλύτερο γήπεδο για βόλει, είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους, ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα υπάρχει και ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το SPORT TV.
Το ραντεβού όλων μας - αθλητών και φιλάθλων - είναι για τις 11:30 στο μεγάλο κλειστό μας και από κει θα κατευθυνθούμε στο Φάληρο, όπου θα παρακολουθήσουμε και τους δύο τελικούς.
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΟΣ 2ο.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 1η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...