Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ


Η Εθνική νεανίδων, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις, κατάφερε το Σάββατο να επιβληθεί άνετα της Κροατίας με 3-0 και να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στον Β’ προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην πόλη Νίτρε της Σλοβακίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά από αυτήν την επιτυχία, θα αναμένει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού μεταξύ των ομάδων Φινλανδίας και Μαυροβουνίου, προκειμένου να πληροφορηθεί εάν καταλάβει την 3η προνομιούχο θέση, που οδηγεί σε νέο προκριματικό όμιλο.
Η «γαλανόλευκη», στο τελευταίο παιχνίδι της, είχε κορυφαίες τις Κοσμά, Νομικού, Ιβάνοβα, ενώ σημαντική ήταν η προσφορά της λίμπερο Καραγκούνη, με 75% αποτελεσματικότητα στην υποδοχή και αρκετές άμυνες.
Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει γλυκόπικρη γεύση σε όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής, αφού θεωρούν πως η ομάδα δικαιούτο κάτι περισσότερο, σύμφωνα με την προσπάθεια που έγινε από τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ. Μετά την ήττα από την Φινλανδία τη δεύτερη ημέρα, ακολούθησε η αναμέτρηση με τη Σλοβακία, στην οποία, κατά κοινή ομολογία, οι διαιτητές καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα υπέρ της «οικοδέσποινας» ομάδας. Για τον λόγο αυτό στις προθέσεις της ΕΟΠΕ είναι να κάνει διάβημα διαμαρτυρίας στην επιτροπή διαιτησίας της CEV για το συγκεκριμένο παιχνίδι και τους διαιτητές που το σφύριξαν.
Τα σετ: 25-14, 25-23, 25-17.
ΕΛΛΑΔΑ (Κ. Μπαρζούκα): Κουντουρά 3π. (2/2 επ., 1 μπλοκ), Κοσμά 17 (2 άσοι, 12/26 επ., 3 μπλοκ), Ιβάνοβα 11 (3 άσοι, 7/26 επ., 67% υπ., 1 μπλοκ), Οικονομίδου 6 (1 άσος, 3/6 επ., 2 μπλοκ), Λαμπρούση 4 (1 άσος, 1 / 4 επ., 2 μπλοκ), Νομικού 17 (3 άσοι, 9/26 επ., 5 μπλοκ), Καραγκούνη (λ.- 75% υπ.) / Χριστινίδου 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...