Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΣ Ο ...ΜΙΧΑΗΛΟΓΛΟΥ

Άξιο τέκνο του αλήστου μνήμης Παπουτσέλη και του ρητού ΄΄δώστε στο Θρύλο πέναλτι΄΄ αποδείχτηκε σήμερα ο διαιτητής του τελικού παίδων της ΕΣΠΕΔΑ Κυριάκος Μιχαήλογλου, ο οποίος έκανε τα πάντα για να αναδειχτεί πρωταθλητής ο Ολυμπιακός.
Όλο το παιχνίδι άρχισε και τέλειωσε στο 1ο σετ, στο οποίο η ομάδα μας μπήκε με τη φόρα του ημιτελικού και προηγηθήκαμε με 4-1, 6-2, 8-6 αλλά λογαριάζαμε χωρίς την παρουσία του Παπουτσέλη ο οποίος με 4 ακατανόητες αποφάσεις του, παρέδωσε στην κυριολεξία το σετ στον Ολυμπιακό με 25-20, φορτώνοντας με πολλά νεύρα - τα οποία δε μπορέσαμε να ελέγξουμε - την ομάδα μας, η οποία απλά στα δύο επόμενα σετ δεν υπήρχε στο γήπεδο και τα χάσαμε με 25-16 και 25-15. Αλλά και σ΄αυτά τα σετ όποτε ...τολμούσαμε να πάρουμε 2 ή 3 πόντους συνεχόμενους ήταν εκεί ο Παπουτσέλης και καθάριζε για τον Ολυμπιακό.
Το γεγονός είναι ότι το γήπεδο του Ολυμπιακού είχε διαστάσεις 8Χ8 και της Δραπετσώνας 10Χ10. Ε, σε τέτοια γήπεδα δε γίνεται να παίξεις βόλεϊ.
Σαφώς βέβαια οι ευθύνες δε βαρύνουν μόνο τη διαιτησία, αλλά έχουμε και εμείς ως ομάδα συνολικά ευθύνες και πρέπει εν όψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Άριστη η διαιτησία του 2ου κ. Μηλιώρη.
Στον τελικό αγωνίστηκαν, οι: Ν. Μαρμαρινός, Μπουλγάρου, Φύτρος, Βιαντρόφσκι, Πολλάλης, Νάστος, Κ. Λ. Κογκαλίδης (λ), Τζαννετουλάκος.

1 σχόλιο:

  1. καλα ας ηρεμισουμε λιγο,πραγματι εδωσε μερικους ποντους αλλα με διαιτητη ή χωρις η ομαδα του Ολυμπιακου ηταν καλυτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...