Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορούμαι τις κινήσεις της πολιτείας για να απαλλαγεί η χώρα μας από τις διεθνείς διοργανώσεις που της φόρτωσαν κάποιοι, που έκαναν τους μάγκες με λεφτά του Ελληνα φορολογούμενου (...μισθωτού, για να είμαστε πιο ακριβείς).

Το κακό είναι πως όταν έβαλαν κάτω τις συμβάσεις διαπίστωσαν ότι υπάρχουν σοβαρές ποινικές ρήτρες. Γι' αυτό ο κ. Γερουλάνος είπε πρόσφατα ότι μειώνεται στο μισό το "μπάτζετ" των Μεσογειακών και αν δεν το αποδεχθεί αυτό η ΔΕΜΑ, θα πάρει αυτό το εντελώς ανυπόληπτο "αθλητικό πανηγυράκι" και θα μας αφήσει ήσυχους στον πόνο μας και στα προβλήματά μας.

Βέβαια, αν ακούσεις κάποιον από αυτούς τους δέκα (δεν είναι παραπάνω...) που διαφεντεύουν αυτή τη διοργάνωση να μιλούν για τους Μεσογειακούς είναι σαν να αναφέρονται σε Ολυμπιακούς και βάλε...! Με το χέρι στην καρδιά σας λέω ότι Μεσογειακοί Αγώνες δεν υπάρχουν.

Ο κ. Γερουλάνος, πρέπει να βρει τον τρόπο να απαλλαγεί από αυτό το φορτίο. Οπως και από τα Special Olympics. Μειώθηκε -λένε- το "μπάτζετ" κατά 22%. Σοβαρά; Ε, και; Αυτούς τους αγώνες δεν έχει ούτε λόγο ούτε λεφτά να τους κάνει ο ελληνικός λαός. Πρέπει αμέσως να βρεθεί τρόπος να απαλλαγούμε και από αυτούς, που αναφέρονται σε άτομα με μόνο μία πάθηση. Είναι σχιζοφρένεια να χαλάσουμε λεφτά γι' αυτούς τους αγώνες, όταν έχουν απίστευτα προβλήματα τα Ιδρύματα που φροντίζουν χιλιάδες παιδάκια. Ελεος!

>>>Άρθρο του Στράτου Σεφτελή στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...