Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Αύριο Σάββατο 10 Απριλίου στις 12:30 στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Δραπετσώνας, σας περιμένουμε να ενισχύσετε την ομάδα παμπαίδων του συλλόγου μας, στον καθοριστικό αγώνα που δίνουμε με αντίπαλο την ομάδα των εκπαιδευτηρίων Γ. ΖΩΗ.
Ο νικητής του αυριανού αγώνα, κατά μεγάλο ποσοστό θα αναδειχτεί πρωταθλητής ΕΣΠΕΔΑ και θα προκριθεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ.

1 σχόλιο:

  1. Ανεξαρτητοσ απ'το οτι η ομαδα του Γ.ΖΟΗ επικρατησε με 3-2 σετ.εγινε ενα φανταστικο παιχνιδι και απο τις δυο πλευρες με πολλες εντυποσιακες φασεις και ανατροπες οπου ο νικιτης κριθικε στις λεπτομεριες.Και οι δυο ομαδες επεξαν πραγματικα φοβερα απλα η πιεση της φιλοξενουμενης ομαδας αναγκασε την ομαδα της δραπετσονας να κανει μερικα αβιαστα λαθη στο τελευταιο σετ τα οποια τους κοστισαν την νικη.Το σιγουρο ειναι οτι και οι δυο ομαδες εδωσαν αφτο που μπορουσαν χαριζοντας ενα φοβερο θεαμα στουσ ασυνιθηστα πολλουσ θεατες...Μπραβο και στους δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...