Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ BALLOON VOLLEY ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 4 - 8 ΧΡΟΝΩΝ

Το τμήμα του baloon volley, ξεκίνησε και φέτος το πρόγραμμα του στο σύλλογο μας και απευθύνεται σε παιδάκια 4 - 8 χρονών.
Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα, είναι βασισμένο στη δημιουργία με παιχνίδια προσαρμοσμένα στην ηλικία τους και διασκεδαστικές ασκήσεις κύρια με μπαλόνια και ειδικές ελαφριές μπάλες του βόλει. Μέσω αυτού του θαυμάσιου τρόπου τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν τις αθλητικές δραστηριότητες και παράλληλα εξελίσσουν τις συναρμοστικές τους ικανότητες (ισορροπία, κατεύθυνση, ρυθμό, συναίσθηση σώματος). Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για την εξέλιξη του παιδιού.
Το πρόγραμμα απεύθυνεται σε αγόρια και κορίτσια 4 - 8 χρονών και διδάσκεται από ειδικά εκπαιδευμένο επστημονικό προσωπικό, επικεφαλής του οποίου είναι η πρωταθλήτρια του beach volley Θάλεια ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΙΔΟΥ.
Παροτρύνουμε τους γονείς να εντάξουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό και ειδικότερα στοάθλημα του βόλει, σε μια οργανωμένη, επιστημονική και ταυτόχρονα απολαυστική διαδικασία.
Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, είναι το εξής:
ΤΡΙΤΗ: 18:30 - 19:30
ΣΑΒΒΑΤΟ + ΚΥΡΙΑΚΗ: 11:30 - 13:00 και πραγματοποιείται στο κλειστό γυμναστήριο ''Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ΄΄ στη Δραπετσώνα (Ηρακλέους, Σωκράτους & Μ. Μπότσαρη)
Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 210 4082675 - 6944699991.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...