Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ HURTS ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


HURTS Live.

Παρασκευη 12 Νοεμβριου (Fuzz Club, Aθήνα)
και
Σαββατο 13 Νοεμβριου (Block 33, Θεσσαλονίκη)

Κάποιοι είπαν ότι η φιλοσοφία των Indie θέλει τις μπάντες κυκλοθυμικές, εσωτερικές και σκοτεινές.

Ο Hurts δεν φαίνονται να υιοθετούν ακριβώς αυτή την άποψη…Με έδρα το Manchester και με σαφείς επιρροές από το πνεύμα των pin-up pop stars και από τους hi-nrg disco ήχους των 80s εγκαινιάζουν ένα δικό τους ύφος και τοποθετούνται αυτόνομα στον χάρτη της electro-pop σκηνής.

Ο δίσκος τους απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και εντυπώσεις και χαρακτηρίστικε ως λαμπρά σκοτεινός και επίσης τόσο ειλικρινές που αγγίζει το άσεμνο. Αντιφατικός όρος όπως θα έπρεπε άλλωστε...

Το πρώτο single από το album τους είναι το “Wonderful life” και τόσο το τραγούδι όσο και το video clip είναι αυτό ακριβώς το ασπρόμαυρο φόντο που ο Theo Hutchcraft και ο Adam Anderson θέλουν να παρουσιαστούν στο κοινό τους. Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι το glam μπορεί να είναι ένα ακόμα στοιχείο του indie είναι το «Devotion», το ντουέτο με την Kylie Minogue.

Τους Hurts θα μπορέσουμε να τους απολαύσουμε σε 2 μοναδικά live στις 12 Νοεμβρίου στην Αθήνα ( Fuzz Club) και 13 Νοεμβριου στη Θεσσαλονίκη (Block 33).

Προπώληση εισιτηρίων στο http://www.hurtsme.evenbrite.com/ (Aθηνα) και http://www.hurts.eventbrite.com (Θεσσαλονικη)

Τιμή internet : 20 ευρώ Τιμή προπώλησης : 25 ευρώ

Τιμή ταμείο : 30 ευρώ Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Με την υποστήριξη του kissfm 92,9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...