Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Α΄ 3-0 ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Μαρία ΒΕΝΤΟΥΡΗ
Αν και στο πρωινό ραντεβού του Σαββάτου, παρουσιάστηκαν από πολύ νωρίς και ορεξάτες όλες οι αθλήτριες μας, φαίνεται ότι η μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα, επέδρασε αρνητικά στα κορίτσια του Α΄ τμήματος των παγκορασίδων μας, στον εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι, το οποίο ήταν και ο τελικός νικητής με 3-0 (25-13, 25-11, 25-12) σε 59΄.
Ο αγώνας καθυστέρησε να αρχίσει και ενώ ήταν προγραμματισμένος για τις 09:00, αυτός άρχισε στις 09:30, λόγω καθυστερημένης προσέλευσης της Α΄ διαιτητού, ενώ το ραντεβού μας στη Δραπετσώνα ήταν στις 07:00 και αρκετά κορίτσια ήταν στο γήπεδο από τις 06:15 το πρωί. Έτσι η ομάδα μας αναγκάστηκε να κάνει προθέρμανση πάνω από μία ώρα, με αποτέλεσμα όταν ξεκίνησε ο αγώνας να επέλθει ο βαρύς ύπνος που θρέφει τα παιδιά και ήρθε μια φυσιολογική ήττα, από ανώτερο αντίπαλο.
Άριστη η διαιτησία των κυριών Δαλέκου και Λαζαράκου.
ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: (Κουγιουμτζόγλου) Λατίφι, Κουρουνιώτη, Γαρδούνη, Παλιοθόδωρου, Μαντζαβίνου, Καλογεροπούλου, Τολιάτου (λ), Μπάρκα, Τριανταφύλλου, Κορομπίλη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Ζωγιοπούλου) Βεντούρη, Κουτσικανίδου, Αμοιρίδου, Πόποβα, Ιωάννου, Αθανασάκη (αρχ. 6άδα), Αργυροπούλου, Σαλτουρίδου, Σταυροπούλου.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...