Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι φιλικές συναντήσεις του συλλόγου μας σε επίπεδο παγκορασίδων και μίνι βόλεϊ.
Σημερινή φιλοξενούμενη μας ήταν η ομάδα του ΕΡΜΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, με την οποία αναμετρηθήκαμε σε δύο ταμπλό.
Συγκεκριμένα, οι γεννηθείσες το 2000-01, αγωνίστηκαν σε αγώνα 6Χ6. Παίχτηκαν 5 σετ, τα οποία κατέκτησε η ομάδα μας. Παράλληλα στο μικρό μας γήπεδο, τα μικρότερα κορίτσια αγωνίστηκαν σε αγώνες 3Χ3, με την ομάδα μας να κατακτά 6 αγώνες και η ομάδα του Περάματος 1.
Από τη μεριά μας, ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή του τον Ερμή Περάματος, ο οποίος φέτος κάνει μεγάλη προσπάθεια, με τον τεχνικό του κ. Χρυσίδη και βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης, με όλα τα σημάδια να δείχνουν μια πετυχημένη πορεία. Τους το ευχόμαστε ολόψυχα.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Ζωγιοπούλου) Αγγέλη, Ευσταθιάδου, Στ. Χάνου, Βέκκου, Ιωάννου, Στιοίτσεβα, Αποστολίδου, Νοδάρα, Κ. Χάνου, Σαρρή, Τζήμα, Βουλγαράκη, Κόρδα, Βλασταρίδου, Συναπίδου, Ιωσηφίδου, Λιόλιου, Δραβίλλα, Μαρκουτσά, Λιβανού, Κυζιλή, Μοίρα.
ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: (Χρυσίδης) Μ. Παπαγεωργίου, Καμίτση, Σ. Αράθυμου, Ιωσηφίδου, Γώγου, Βουγιούκα, Κ. Αράθυμου, Καραμάγκου, Δεπάστα, Κυλδάρη, Κουρεβέση, Καταγά, Ζ. Παπαγεωργίου, Μπουρίκου, Πούλου, Βέρα.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...