Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Ιστορικές στιγμές έζησαν όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι ανάμεσα στην Δραπετσώνα και την Νέα Πέραμο που βρήκε  νικήτρια την ομάδα μας με 3-1 σετ.
Με αυτή τη νίκη η Δραπετσώνα συμπλήρωσε 19 αγώνες αήττητη και ανέβηκε πανηγυρικά στην Α2 κατηγορία.  Σκοπός όλων όσων ασχολούνται με την ομάδα πλέον είναι να βρεθούν οι τρόποι που θα την καταστήσουν ανταγωνιστική τη νέα σεζόν σε ένα ανταγωνιστικότερο σαφώς πρωτάθλημα.
Η δημοτική αρχή  συγχαίρει όλους εκείνους που συνέβαλαν σε αυτό το τεράστιο άλμα προόδου του σωματίου μας  και ευχαριστεί  εκείνους που πάλεψαν σκληρά για να αναδείξουν τα ψυχικά αποθέματα που έχει αυτή η πόλη.
Ο δήμαρχος Λουκάς Τζανής και οι δημοτικοί σύμβουλοι συγχαίρουν την ομάδα του δήμου μας και εύχονται οι επιτυχίες να συνεχιστούν και στην Α2. Η πόλη θα βρίσκεται ανά πάσα στιγμή δίπλα στη ομάδα.

Δελτίο τύπου του δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας. keratsini-drapetsona.gr
Ευχαριστούμε τον κ. δήμαρχο και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αναδείξουμε την πόλη μας, όσο πιο ψηλά μπορούμε.

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ "Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ" ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...