Κυριακή 27 Μαΐου 2012

3η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΝΕΡΙ ΝΙΑΝΓΚΟΥΑΡΑ

Η Νέρι Νιανγκουάρα ολοκλήρωσε θριαμβευτικά τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν, παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο. Στην 5η θέση η Δράκου.
 
Οι επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης στο Ντέμπρετσεν συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με τη Νέρι Νιανγκουάρα να κατακτάει την Κυριακή (τελευταία ημέρα των αγώνων) το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο.
Η επιτυχία μάλιστα αυτή συνδυάστηκε και με πανελλήνιο ρεκόρ για τη 29χρονη κολυμβήτρια, καθώς έκανε τα 50 μέτρα σε χρόνο 24:93, κατεβαίνοντας το φράγμα των 25 δευτερολέπτων (ήταν δικό της με το 25:09 που είχε από τον ημιτελικό).
Όσο για την έτερη εκπρόσωπο της Ελλάδας στον τελικό των 50μ. ελεύθερο, Νόρα, Δράκου, βρέθηκε και εκείνη κοντά στο βάθρο, με τον χρόνο 25:05 να της δίνει την 5η θέση.
Να σημειωθεί ότι το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Γερμανίδα Μπρίτα Στέφεν με χρόνο 24:37 ενώ στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητριών θα ανέβει η Ολλανδέζα Χινκέλιεν Σρέιντερ με 24:78.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...