Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Κώστας ΒΟΓΙΑΤΖΙΔΗΣ
Ήττα αλλά με πολύ ψηλά το πρόσωπο υπέστη το αντρικό μας τμήμα, σε εντός έδρας αγώνα από τη ΓΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ με 3-0 (23-25, 21-25, 17-25).
Η ομάδα μας απέδωσε καταπληκτικό βόλει, αν και αγωνίστηκε και πάλι χωρίς τον Τσικάτο, κοίταξε στα μάτια την Παναχαική και ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα της Αχαίας, κινδύνευσε τόσο πολύ, με την απώλεια έστω και ενός σετ.
Στο 1ο σετ, η ομάδα μας αγωνίστηκε χωρίς το παραμικρό άγχος. Oι ομάδες σε ολόκληρο το σετ, πήγαν πόντο - πόντο μέχρι το τέλος, όπου εκεί μίλησε η εμπειρία των αθλητών της Παναχαικής και κατάφεραν να κάνουν το 0-1.
Ίδια εικόνα και στο 2ο σετ, στο οποίο όμως η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί με 19-16, αλλά από το σημείο αυτό και μετά, μίλησε ο Ν. Ρουμελιώτης από τη θέση του σερβίς και οδήγησε την ομάδα του, στο 0-2.
Στο 3ο σετ, η ομάδα μας προσπάθησε να κερδίσει κάτι παραπάνω, ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 15-16, αλλά κάπου εκεί δεν αντέξαμε παραπάνω και ήρθε το εύκολο 0-3 για την Παναχαική.
Συμπερασματικά, αποδείξαμε για έναν ακόμα αγώνα, την αξία της ομάδας μας, την οποία αδικεί κατάφωρα η τωρινή βαθμολογική της θέση, που πηγάζει μόνο από το πολύ δύσκολο πρόγραμμα αυτών των πρώτων αγωνιστικών.
Είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και όλοι μας περιμένουμε τους αγώνες που θα πρέπει να κερδίσουμε, ώστε να ανασάνουμε στη βαθμολογία.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Μάλφα και Ράπτη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Κογκαλίδης, Στρατηγός, Αγγέλου, Τραπεζουντίδης, Χριστόπουλος, Βογιατζίδης (λ), Νασκιντασβίλι, Τζαννετουλάκος, Ιατρόπουλος.
ΓΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: (Αγγελόπουλος) Ντονάς, Π. Ρουμελιώτης, Ν. Ρουμελιώτης, Κ. Ρουμελιώτης, Βλαχοστάθης, Αγγελόπουλος, Αχιλλεόπουλος (λ), Χριστιάς, Μούρτζης.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...