Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΙΛΩΝΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ

Παίζοντας πολύ καλό βόλει στο 2ο φετινό του αγώνα προετοιμασίας, το αντρικό μας τμήμα επιβλήθηκε με 3-0 (18-25, 19-25, 22-25) του Μίλωνα στο γυμναστήριο του. Μετά τη λήξη του 3ου σετ, παίχτηκε ακόμα λίγη ώρα μέχρι να τελειώσει ο διαθέσιμος χρόνος του γυμναστήριου, το οποίο διακόπηκε ενώ προηγούταν η ομάδα μας με 11-9.
Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, παραταχτήκαμε χωρίς τους κεντρικούς μας Χριστόπουλο και Μίχα, λόγω τραυματισμού και ασθένειας αντίστοιχα, κάτι που είχε αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθούν κατ΄ ανάγκη άλλοι αθλητές στη θέση του 2ου κεντρικού.
Πάντως σε καμία περίπτωση η ομάδα μας, δε θεωρείται έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος και απαιτείται αρκετή δουλειά απ΄ όλους μας, για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η Δραπετσώνα, αγωνίστηκε με τους Ρεζκ, Εξαδάκτυλο, Τραπεζουντίδη, Φύτρο, Στρατηγό, Κογκαλίδη Κ. Γ., Βογιατζίδη (λ), Κογκαλίδη Κ. Λ. (λ), Μπίνιο, Μπουλγάρου, Νικολαίδη, Ζωγραφάκη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...