Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

Ένα - ένα τα αθλήματα του συλλόγου μας ξεκινούν τις προπονήσεις τους. Έτσι και το τένις, ξκίνησε και φέτος για 4η χρονιά τη λειτουργία του - πιο νωρίς από τις άλλες χρονιές - από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.
Ήδη όλοι οι αθλητές - ριες έχουν ανανεώσει την εγγραφή τους και περιμένουμε και τους νέους αθλητές - ριες που θα θελήσουν να εγγραφούν, να σπεύσουν γιατί οι ώρες και τα τμήματα κλείνουν τον αριθμό των αθλούμενων.
Το άθλημα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και των δύο φύλων και υπάρχουν διαθέσιμα ωράρια για όλους - ες.
Οι προπονήσεις γίνονται στο Αθλητικό Κέντρο του δήμου στην οδό Αλ. Παναγούλη & Μονεμβασιάς και μπορείτε για κάθε πληροφορία να απευθύνεστε στην έφορο του τμήματος κα. Ράνια Παγκράτη στο τηλέφωνο 6942575055 και στις προπονήτριες των τμημάτων κες. Έμι Λούκη (6997055341) και Εύη Τσαμκόσογλου (6973578855). 

2 σχόλια:

  1. Για το γυμναστηριο κ.Κογκαλιδη εχουμε καποιο νεο για το ποτε θα ανοιξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή δυστυχώς αυτή η λειτουργία έχει μεταφερθεί στον ενοποιημένο δήμο, πάρτε τηλέφωνο στο γραφείο αθλητισμού του δήμου στο 2132074682 για να ρωτήσετε...

      Διαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...