Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΜΑΝΩΛΗ ΒΕΝΤΟΥΡΗ

Η Επιτροπή Διοίκησης Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας εκφράζει τις πολλές ευχαριστίες της προς τον κ. Μανώλη ΒΕΝΤΟΥΡΗ, πατέρα της αθλήτριας μας Μαρίας για την προσφορά των τεσσάρων πολύ όμορφων κουτιών αρίθμησης με 80 αριθμημένα ταμπελάκια, που θα χρησιμοποιηθούν για τους εντός έδρας αγώνες όλων των τμημάτων μας.
Η εργασία είχε ξεκινήσει από το τέλος της περασμένης περιόδου, αλλά η οδηγία της ΕΟΠΕ, περί χρήσης πια αριθμών από το 1 μέχρι το 20, προκάλεσε προβλήματα στο χώρο των δύο επιπλέον αριθμών σε κάθε κουτί, αλλά ο κ. Βεντούρης με πολύ έξυπνο τρόπο το έλυσε με τον καλύτερο τρόπο.
Με τα νέα πια κουτιά μπορούμε να λέμε ότι ένα άγχος τελείωσε, αποκτώντας επαγγελματικού επιπέδου πια κουτιά αρίθμησης. 
Ο κ. Βεντούρης - και όχι μόνο - απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, ότι ειδικά φέτος, ο σύλλογος μας, έχει ίσως την καλύτερη γενιά γονέων, αφού αρκετοί άλλοι έχουν προσφέρει γνώσεις, εργασία και πάνω απ΄ όλα συμπαράσταση στις προσπάθειες όλων μας.
Ο κ. Βεντούρης, διατηρεί ξυλουργείο στην οδό 28ης Οκτωβρίου 11 στη Νίκαια (τηλ. 2104905661 - 6972695681) και δραστηριοποιείται σε διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων, πόρτες, κουφώματα, ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες, ειδικές κατασκευές, επισκευές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...