Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΣΘ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣTO BEACH VOLLEY

H ανδρική ομάδα του ΑΣΘ Πρωτοπόροι και η γυναικεία του ΑΣ Παπάγου αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες στο 2ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Beach Volley, που ολοκληρώθηκε χτες στις εγκαταστάσεις του ΑΣΘ Πρωτοπόροι, στην Καρδία Θεσσαλονίκης.
Στους αγώνες της Κυριακής, ο ΑΣΘ Πρωτοπόροι (Στράτος Καββαδάς, Παναγιώτης Μούρτζιος, Γιώργος Αναστασιάδης, Γιώργος Καμπούρης) επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του απέναντι στην ΑΕΝ Πανοράματος, κατακτώντας αήττητος την πρώτη θέση, ενώ στο «ντέρμπι» για το αργυρό μετάλλιο, ο περυσινός πρωταθλητής ΑΣ Νέας Κυδωνίας Χανίων επιβλήθηκε του ΑΣ Δήμου Θερμαϊκού επίσης με 3-0 νίκες.

Στον τελικό των γυναικών η ομάδα του ΑΣ Παπάγου (Τερέζα Καράβη, Χριστίνα Πασιαλή, Ισμήνη Γαλιγάλη. Σοφία Κατσίκα) επικράτησε του ΑΣΘ Πρωτοπόροι με 3-1 νίκες και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, παρόντων του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη, του προέδρου της επιτροπής Beach Volley Θανάση Ρέρρα και του μέλους του ΔΣ της ΕΟΠΕ Γιώργου Μανωλόπουλου. Μάλιστα, η ΕΟΠΕ διά του κ. Ρέρρα τίμησε τον πρόεδρο του ΑΣΘ Πρωτοπόροι κ. Χαράλαμπο Μαναβή που πρόσφερε τις εγκαταστάσεις του συλλόγου για την διεξαγωγή του τουρνουά.

«Το 2ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα, που διεξήχθη στις όμορφες εγκαταστάσεις του ΑΣΘ Πρωτοπόροι, ήταν ένα ακόμη βήμα για την υλοποίηση του στόχου της ομοσπονδίας, να αποκτήσει το Beach Volley σωματειακή δομή», τόνισε ο κ. Μαυρομάτης, που είχε την ευκαιρία να ακούσει και τις απόψεις αθλητών που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

«Συμμετείχαν σύλλογοι από διάφορα μέρη της χώρας, που καλλιεργούν το Beach Volley και θέλουμε να υπάρξουν σωματεία σε όλη την Ελλάδα που θα αναπτύξουν το άθλημα. Ετσι, το Beach Volley θα μπορέσει να αποκτήσει διαφορετική διάσταση και τα πρωταθλήματα να γίνουν ανάλογα με εκείνα της σάλας. Ευχαριστώ τον κ. Μαναβή για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και τη συμβολή του στην επιτυχία του πρωταθλήματος».

Τα πλήρη αποτελέσματα του τουρνουά:
ΑΝΔΡΕΣ
Νέα Κυδωνία Χανίων - ΑΕΝ Πανοράματος 3-0 νίκες
ΑΣΘ Πρωτοπόροι - ΑΣ Δήμου Θερμαϊκού 3-0 νίκες
ΑΣΘ Πρωτοπόροι - Νέα Κυδωνία 3-0 νίκες
ΑΣ Δήμου Θερμαϊκού - ΑΕΝ Πανοράματος 3-0 νίκες
Νέα Κυδωνία - ΑΣ Δήμου Θερμαϊκού 3-0 νίκες
ΑΣΘ Πρωτοπόροι - ΑΕΝ Πανοράματος 3-0 νίκες

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ:
1. ΑΣΘ Πρωτοπόροι 6, 2. Νέα Κυδωνία Χανίων 5, 3. ΑΣ Δήμου Θερμαϊκού 4, 4. ΑΕΝ Πανοράματος 3.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΑΘΛΕΣΗ - Γαλαξίας 3-0 νίκες
ΑΣ Παπάγου - ΑΣΘ Πρωτοπόροι 3-2 νίκες
ΑΣ Δήμου Θερμαϊκού - ΑΘΛΕΣΗ 3-2 νίκες
ΑΣΘ Πρωτοπόροι - Γαλαξίας 3-0 νίκες

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
ΑΣ Παπάγου - ΑΘΛΕΣΗ 3-0 νίκες
ΑΣ Δήμου Θερμαϊκού - ΑΣΘ Πρωτοπόροι 1-3 νίκες

ΤΕΛΙΚΟΣ
ΑΣ Παπάγου - ΑΣΘ Πρωτοπόροι 3-1 νίκες

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ:
1. ΑΣ Παπάγου, 2. ΑΣΘ Πρωτοπόροι, 3. ΑΣ Δήμου Θερμαϊκού & ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου, 5. ΑΜΟ Γαλαξίας.

Σημείωση drapetsonavolley: Καλό είναι κάποιοι να θυμούνται ότι αυτό ήταν το 3ο πανελλήνιο πρωτάθλημα και ότι το 1ο το είχε κατακτήσει στους άντρες ο σύλλογος μας το 2009. Άντε γιατί νομίζουν ότι τώρα ανακάλυψαν την Αμερική και είναι και πρωτοπόροι... Τρομάρα τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...