Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΤΑΤΑΥΛΑ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 1-1 ΚΑΙ 19-20

Με έναν ακόμα αγώνα συνέχισε την προετοιμασία του το αντρικό μας τμήμα. Συγκεκριμένα χθες το βράδυ, φιλοξενηθήκαμε στο ''Βυζαντινό'' από τον ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ. Η ομάδα μας, δε συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις, αλλά ήταν ανταγωνιστική και κατάφερε να προηγηθεί κερδίζοντας το 1ο σετ με 25-22. 
Στο 2ο, τα Ταταύλα μειώνοντας τα λάθη τους, ισοφάρισαν το σκορ, κερδίζοντας το, με 25-19.
Στο 3ο σετ, οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, αλλά αυτό διακόπηκε, λόγω λήξης του διαθέσιμου χρόνου στο γυμναστήριο, ενώ η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ με 20-19.
Τώρα πια, απέμεινε ο τελευταίος αγώνας προετοιμασίας αύριο με τα Ταταύλα στο γήπεδο μας και θα οδεύσουμε στην τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας, μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Γέρακα, όπου οφείλουμε να καλύψουμε τα όποια κενά ομοιογένειας έχουν παρουσιαστεί, ώστε να κάνουμε νικηφόρο ξεκίνημα.
Η Δραπετσώνα αγωνίστηκε με τους: Ρεζκ, Εξαδάκτυλο, Τραπεζουντίδη, Φύτρο, Χριστόπουλο, Μαργαρίτη, Βογιατζίδη (λ), Κογκαλίδη Κ. Λ. (λ), Μπίνιο, Μπουλγάρου, Κογκαλίδη Κ.Γ., Στρατηγό.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...