Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Μετά από 1,5 χρόνο, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρα 15:30 στο κλειστό γυμναστήριο ''Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'', θα επαναλειτουργήσει το μικτό ερασιτεχνικό τμήμα του συλλόγου μας.
Μπορούν να συμμετάσχουν, πρώην αθλήτριες - ες που θα ήθελαν να προπονηθούν χωρίς το άγχος του πρωταθλητισμού, άλλες-οι που απλά θα ήθελαν να ασκηθούν στο άθλημα μας χαλαρά, που η ηλικία τους δεν τους επιτρέπει να συμμετάσχουν σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα και δεν είναι έτοιμοι για συμμετοχή σε γυναικεία ή αντρικά τμήματα.
Η επαναλειτουργία του τμήματος, κατέστη ως ανάγκη μετά τις αρκετές κρούσεις που δεχτήκαμε από λάτρεις του αθλήματος και θεωρήσαμε ως σωστή την επαναλειτουργία του.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το τμήμα θα αρχίσει και τους αγώνες του με αντίπαλους, άλλα ίδια τμήματα από τα αρκετά που ήδη λειτουργούν στην Αττική.
Προπονητής του τμήματος, έχει αναλάβει ο κ. Κώστας ΒΟΓΙΑΤΖΙΔΗΣ. 
Για νέες εγγραφές μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα 2104082675 - 6944699991 - 6945933950 ή την ώρα της προπόνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...