Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 1-3 ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Με εντός έδρας ήττα η οποία καθόλου δε μας βγάζει εκτός στόχου, που είναι η πρόκριση στη β΄ φάση του πρωταθλήματος, από τον ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ με 1-3 (24-26, 14-25, 25-23, 20-25), συνέχισε στο πρωτάθλημα το τμήμα των νεανίδων μας.
ΠΑΝΩ: Χαρά ΔΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΥ (έφορος), Βάσω ΔΟΥΦΑ, Κατερίνα ΜΠΟΥΡΕΛΙ, Χρυσούλα ΧΟΡΤΗ, Αγγελική ΛΙΟΛΙΟΥ, Κατερίνα ΧΙΟΥ, Ντιάνα ΠΟΠΟΒΑ, Όλγα ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (προπονήτρια). ΚΑΤΩ: Ιωάννα ΙΩΑΝΝΟΥ, Έλια ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ, Μαριάνθη ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑ, Μαρία ΒΕΝΤΟΥΡΗ, Καλλιόπη ΧΑΝΟΥ, Αγάπη ΦΟΥΣΚΑ.
Ο αγώνας ήταν πάρα πολύ καλός, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους θεατές. Η ομάδα μας, προσπάθησε να κοντράρει τον ανώτερο αντίπαλο μας και την απείλησε με την πρώτη φετινή της ήττα, παίζοντας πολύ καλό βόλει.
Στο 1ο σετ, προηγηθήκαμε με 23-17, αλλά στο σημείο αυτό, μας χτύπησε ο δραπετσωνίτικος ιός, με αποτέλεσμα η Αργυρούπολη, να εκμεταλλευτεί την πτώση της απόδοσης μας και με σερί 1-9, να ''κλέψει'' το σετ.
Στο 2ο σετ, η ομάδα μας επηρεασμένη, από το τελείωμα του προηγούμενου σετ, δεν κατάφερε να πιάσει καλή απόδοση, επιτρέποντας στην Αργυρούπολη, να προηγηθεί εύκολα με 0-2.
Όμως στο 3ο σετ, επιστρέψαμε στον αγώνα και με πολύ καλή απόδοση, μειώσαμε σε 1-2.
Στο 4ο σετ, παραμείναμε σε καλή απόδοση, αλλά η Αργυρούπολη, πήρε μεγάλες διαφορές από την αρχή, την οποία μετά το 9-17, καταφέραμε και μειώσαμε.
Τώρα πια, χρειαζόμαστε μία νίκη στους δύο τελευταίους αγώνες, για να πάρουμε την πρόκριση, την οποία θα την πάρουμε γιατί πια η ομάδα μας, παίζει το βόλει που μπορεί.
Άριστη η διαιτησία του κ. Μπολοβίνου και της κας. Καλιγέρη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Μπουρέλι, Φούσκα, Χίου, Δούφα, Χόρτη, Πόποβα, Παπαδόγγονα (λ), Λιόλιου, Ιωάννου, Χάνου Κ., Βεντούρη.
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: (Αρναούτης) Γεωργοπούλου, Αλβέρτη, Βελούδου, Γεωργίου, Μπουντούρογλου, Γούλα, Μυστίδου (λ), Γιατρά, Καπάτου, Ζουμπούκου.
Στους υπόλοιπους αγώνες της 8ης αγωνιστικής:
ΤΡΑΧΩΝΕΣ - ΙΛΙΟ 3-1
ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΕΥΡΥΑΛΗ 3-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (24-03) 16
2. ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (20-11) 14 
3. ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ (16-11) 13 
4. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (12-16) 11 
---------------------------------------------------
5. ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ (09-22) 09 (3) (5-4)
6. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ (05-23) 09 (3) (4-5) 
Στην επόμενη φάση έχουν προκριθεί ήδη οι Αργυρούπολη, Ίλιο και Τράχωνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...