Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ώρα... πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

 
 Στο Φριντρισχάφεν, πατρίδα του κόμη κόμη Ferdinand von Zeppelin που ανακάλυψε το θρυλικό αερόπλοιο Ζέπελιν βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού και την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 21.00 (OTESPORT6HD) θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη γερμανική ομάδα για τη 3η αγωνιστική του D ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Διαιτητές θα είναι ο Πολωνός Πιοτρ Ντούντεκ και ο Τσέχος Μάρτιν Χούντεκ. 
 Στο ZF Arena του Φριντρισχάφεν ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστεί άλλες τέσσερις φορές και δεν έχει νικήσει ποτέ, ενώ και στις έξι αναμετρήσεις των δύο ομάδων έχει μετρήσει η έδρα.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με βασικό διαγώνιο τον Αινεία Τζελάτι αντί του Αμερικανού Κάρσον Κλάρκ που έμεινε στον Πειραιά για θεραπεία. Εκτός αποστολής είναι και ο Κώστας Χριστοφιδέλης. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη 2η αγωνιστική έχουν διατηρηθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας του D ομίλου και αν καταφέρουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα θα κάνουν το πιο σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός έχει μία νίκη στην Αυστρία επί της Ποσογίλνιτσα με 3-1 σετ και μία ήττα στο Ρέντη από τη ρωσική Ζενίτ Καζάν με 3-0 σετ.

Αντίθετα, η γερμανική ομάδα που έχει προπονητή επί σειρά ετών τον Στέλιαν Μοκουλέσκου έχει γνωρίσει δύο ήττες. Κι αν στη Ρωσία το 3-0 από τη Ζενίτ Καζάν ήταν αναμενόμενο, η ήττα με 3-2 στη Γερμανία από την Ποσογίλνιτσα ήταν το αποτέλεσμα που προκάλεσε έκπληξη. Μοιραία η γερμανική ομάδα θέλει τη νίκη για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Αντίπαλοι Τίσερ και Βόγγελ

Στην Φριντρισχάφεν είναι ο Σιμόν Τίσερ που στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και πήρε πρωτάθλημα και με τον Ηρακλή Γ.Σ. Κεντρικός της είναι ο Αμερικανός Νικ Βόγγελ που πριν δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό. Λίμπερο είναι ο Γάλλος Ζένια Γκρεμπενίκοφ, ακραίοι ο Γάλλος Μπαπτίστε Γκέιλερ και ο Ολλανδός Βαν Γκαρντέρεν, διαγώνιος ο Ρουμάνος Αντριάν Ράντου Κοντράριου και δεύτερος κεντρικός μετά τον Βόγγελ ο Μαξ Γκούνθορ ο οποίος μαζί με τον Τίσερ είναι και οι μόνοι Γερμανοί της 7αδας.
 
D OΜΙΛΟΣ

3η αγωνιστική
03/12, 17.00: Ζενίτ Καζάν (Ρωσία) - Ποσογίλνιτσα (Αυστρία)
03/12, 21.00: Φριντρισχάφεν (Γερμανία) - Ολυμπιακός (Ελλάδα)
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...